*27η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Σάντος – Μποταφόγκο Σάο Πάουλο 1-2

*6/8 Ν/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Μποταφόγκο Σάο Πάουλο.

ΜΠΟΤΑΦΟΓΚΟ ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ

Προηγούμενο ματς: Η Μποταφόγκο Σάο Πάουλο έχασε 2-0 εκτός έδρας από την Νοβοριζοντίνο, με δύο γκολ του Γουαγκίνιο στο 10’ και στο 45’. Και αυτό παρόλο που μετά το 26ο λεπτό έπαιζε με παίκτη περισσότερο, ενώ παρόλο που αποβλήθηκε και δικός της παίκτης στο 36’, στο δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλος της είχε δύο ακόμη αποβολές (!), στο 63’ και στο 82’, χωρίς να τις εκμεταλλευτεί.

Η Μποταφόγκο δεν κατάφερε να “ζευγαρώσει” τις νίκες της, χάνοντας αυτή τη φορά με 2-0 εκτός έδρας από την πρωτοπόρο Νοβοριζοντίνο, πρώτη της ήττα έπειτα από τέσσερις αγώνες.

Και όσο και αν το χάνεις στην έδρα της πρωτοπόρου δεν είναι αποτυχία, ο τρόπος που ήρθε αυτή, αφήνει μία “πικρή γεύση”, επειδή έπαιξε για περίπου 10 λεπτά με δύο παίκτες περισσότερους και για περίπου 40 λεπτά με έναν παίκτη παραπάνω.

Γενικώς έχει μόλις τρεις νίκες στους 14 τελευταίους αγώνες της, με έξι ήττες στο ίδιο διάστημα.

Γι’ αυτό και βρίσκεται στην 13η θέση του βαθμολογικού πίνακα, σε απόσταση βολής, στο +2 συγκεκριμένα, από την ζώνη του υποβιβασμού.

Μποταφόγκο Σάο Πάουλο Στατιστικά

*6/8 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*8/11 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΑΝΤΟΣ

Προηγούμενο ματς: Η Σάντος κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Αμέρικα Μινέιρο, παίρνοντας προβάδισμα με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, χάρη στα τέρματα των Γουέντελ (60’), Τσέρμοντ (71’), με την αντίπαλο της να μειώνει με τον Μόισες στο 90’.

H Σάντος πέτυχε δεύτερη συνεχόμενη νίκη, αυτή τη φορά σε παιχνίδι έξι βαθμών, κερδίζοντας 2-1 εντός έδρας την Αμέρικα Μινέιρο, έπειτα από τρεις σερί ισοπαλίες, κάτι που σημαίνει πώς συμπλήρωσε πέντε συνεχόμενα παιχνίδια χωρίς ήττα.

Πάντως το πρόβλημα της δεν είναι τόσο οι ήττες, όσο το πώς δεν κερδίζει, καθώς στους 16 τελευταίους αγώνες της, έχασε μόνο από την Αβαϊ εντός έδρας, αλλά είχε και μόνο οκτώ νίκες!

Ανέβηκε στη δεύτερη θέση, στο -4 από την κορυφή, με παιχνίδι λιγότερο από την πρωτοπόρο Νοβοριζοντίνο, το σημερινό, αλλά κυρίως στο +3 από την πέμπτη που δεν εξασφαλίζει άνοδο, επίσης με παιχνίδι λιγότερο, το σημερινό.

Σάντος Στατιστικά

*14/17 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*7/12 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

Μποταφόγκο Σάο Πάουλο – Σάντος στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ