*4η αγωνιστική

*Αήττητη σε αυτό το γήπεδο η Αλ Καντσιάχ, με μία νίκη και μία ισοπαλία.

ΑΛ ΑΚΧΝΤΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Ακχντούντ έχασε 3-1 εκτός έδρας από την Νταμάκ, μειώνοντας απλά με τον Μουσόνα στο 73ο λεπτό. Νωρίτερα είχε δεχθεί τρία γκολ στο πρώτο 30λεπτο, από τους Αλ Ζαμπντάνι (6’ αυτ.), Ενκουντού (12’, 28΄ πεν.).

Η Αλ Ακχντούντ δεν έχει αρχίσει καθόλου καλά τη σεζόν, αφού είναι η μία από τις δύο ομάδες που ισοβαθμούν στην τελευταία θέση, χωρίς νίκη και χωρίς καν βαθμό, με 3/3 ήττες!

Τελευταία και πιο πρόσφατη, αυτή με 3-1 εκτός έδρας από την Νταμάκ, σε έναν αγώνα που αιφνιδιάστηκε και δέχθηκε πολύ νωρίς τρία γκολ.

Το μοναδικό θετικό είναι πώς κατάφερε τουλάχιστον να πετύχει το πρώτο της τέρμα στη σεζόν!

Αν και ακόμη είναι νωρίς, όλα δείχνουν πώς θα παλέψει για την παραμονή, ενώ το έργο του Ολλανδού τεχνικού της, Στέπαν Τόμας, δυσκολεύει όλο και περισσότερο, όσο δεν τον βοηθούν και τα αποτελέσματα.

Αλ Ακχντούντ Στατιστικά

*2/3 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*2/3 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛ ΚΑΝΤΣΙΑΧ

Προηγούμενο ματς: Η Αλ Καντσιάχ έχασε 0-1 εντός έδρας από την Αλ Σαμπάμπ με γκολ του Κάναμπαχ στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η Αλ Καντσιάχ γνώρισε την πρώτη της ήττα στην σεζόν και στην κορυφαία κατηγορία, με 0-1 εντός έδρας από την Αλ Σαμπάμπ. Αυτό μάλιστα ήταν και το πρώτο γκολ που δέχεται σε αυτές τις τρεις πρώτες αγωνιστικές.

Πάντως περισσότερο ανησυχητικό από την ήττα, ήταν το γεγονός πώς έδειξε αδυναμία αντίδρασης, την πρώτη φορά που βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο. Κάτι που ίσως να δείχνει την έλλειψη χαρακτήρα στην ομάδα.

Βέβαια όλα αυτά για μία ομάδα που φέτος ανέβηκε στην κορυφαία κατηγορία, αλλά με τέτοιο ρόστερ και τεχνικό τιμ, που είναι φτιαγμένη για να πρωταγωνιστήσεις.

Αλ Κάντσιαχ Στατιστικά

*2/3 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της, δύο σερί στα πιο πρόσφατα.

*3/3 N/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Αλ Ακχντούντ – Αλ Καντσιάχ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ