4η αγωνιστική

*Under 2.5 και τα δυο παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 από τον ΑΠΟΕΛ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο 62′, δέχθηκε δεύτερο τέρμα πέντε λεπτά αργότερα, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για την Καρμιώτισσα, μετά και τη νίκη που πήρε με 0-1 στην έδρα της Ενωσης Παραλιμνίου. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μαρίνου Αυγουστή υποδέχθηκε τον ΑΠΟΕΛ, κόντρα στον οποίο γνώρισε τη συντριβή με 0-3.

Κατώτερη των περιστάσεων η εμφάνιση της, παρότι έβαλε δύσκολα για αρκετή ώρα και άντεχε στην πίεση των φιλοξενούμενων. Αν και γλίτωσε τα χειρότερα χάρη στο δοκάρι κατά τις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, με την επιστροφή από τα αποδυτήρια παραδόθηκε στην ανωτερότητα των πρωταθλητών και αφού δέχθηκε δυο τέρματα μέσα σε διάστημα έξι λεπτών, είδε την εστία της να παραβιάζεται και τρίτη φορά στις καθυστερήσεις.

Δεύτερη φετινή ήττα, μετά και από εκείνη που υπέστη στην πρεμιέρα κόντρα στον Άρη Λεμεσού (1-3 εντός). Συνεχίζονται τα δημοσιεύματα στην Κύπρο, που θέλουν τον κόουτς Αυγουστή να είναι κοντά στην εθνική ομάδα της χώρας. Μάλιστα αναφέρουν ότι αυτό ενδέχεται να είναι το τελευταίο του ματς στην Καρμιώτισσα, την ώρα που η διοίκηση αυτής έχει βρει ήδη τον αντικαταστάτη του.

Καρμιώτισσα Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια.

*Over 2.5 τα έξι τελευταία εντός έδρας παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΟΜΟΝΟΙΑ 29ΗΣ ΜΑΪΟΥ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 από την Ένωση Παραλιμνίου, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο 82ο λεπτό.

Από την τρίτη διαδοχική της ήττα προέρχεται η Ομόνοια 29ης Μαΐου, μετά και από εκείνες κόντρα σε ΑΕ Λεμεσού (2-4 εντός) και Άρη Λεμεσού (1-0 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Γιώργου Πετράκη υποδέχθηκε την Ένωση Παραλιμνίου, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 0-1.

Σε ένα ματς που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, στο οποίο επικράτησαν η δύναμη και τα πολλά λάθη, η ίδια ήταν κάπως καλύτερη μέχρι την ανάπαυλα, χωρίς όμως να πετύχει κάτι. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια, είδε την αντίπαλο να βελτιώνεται και προς το φινάλε να “κλέψει” το τρίποντο.

Με αυτό το μέχρι τώρα αρνητικό ξεκίνημα, ο κόουτς Πετράκης αναζητά λύσεις και βελτίωση της ομάδας του σε αρκετούς τομείς.

Ομόνοια 29ης Μαΐου Στατιστικά

*Δέχεται γκολ στα πέντε τελευταία παιχνίδια.

*No Goal τα 3/4 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια.

Καρμιώτισσα – Ομόνοια 29ης Μαΐου στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ