23η αγωνιστική

*Αήττητη η Ντέγκερφορς στα έξι τελευταία παιχνίδια με αντίπαλο τη Γκέφλε, έχοντας επικρατήσει στα 4/6.

*Στον πρώτο γύρο: Γκέφλε – Ντέγκερφορς 2-2

ΝΤΕΓΚΕΡΦΟΡΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη 0-3 επί της Ούτσικτενς, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα με τους Βουκόγιεβιτς (45’+1, 67′) και Λίντγκρεν (90′).

Αήττητο σερί επτά αγώνων για τη Ντέγκερφορς, έχοντας τέσσερις νίκες και τρεις ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Γουίλιαμ Λούντιν φιλοξενήθηκε από την Ούτσικτενς, της οποίας και επικράτησε με 0-3. Αποτέλεσμα που ήταν και το πιο δίκαιο, με την ίδια να είναι ανώτερη σε όλη τη διάρκεια και αφού προηγήθηκε στο φινάλε του ημιχρόνου, έδωσε διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της μετά την ανάπαυλα.

Τρίτη διαδοχική νίκη, μετά και από εκείνες κόντρα σε Έργκριτε (1-3 εκτός) και Έστερσουντ (2-0 εντός), οπότε και είναι στο -1 από την κορυφή, διεκδικώντας με αξιώσεις την άνοδο. Έμεινε αήττητη στα οκτώ τελευταία εντός της, με πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες.

Ντέγκερφορς Στατιστικά

*Over 2.5 τα 3/4 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 8/10 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΚΕΦΛΕ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 2-3 από την Έργκριτε, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με τον Χιέλτε στο πέμπτο λεπτό και παρότι δέχθηκε την ανατροπή (14′, 24′), ισοφάρισε με τον Έντκβιστ στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου. Δέχθηκε και τρίτο τέρμα στο 82′.

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες η Γκέφλε, μετά και τις δυο νίκες που πήρε κόντρα σε Έστερ (2-1 εντός) και Σκέβντε (01 εκτός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μίκαελ Μπένγκτσον υποδέχθηκε την Έργκριτε, κόντρα στην οποία έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-3. Ήταν ανταγωνιστική μέχρι την ανάπαυλα, πήρε από νωρίς τα ηνία και ισοφάρισε σε 2-2 στο φινάλε του ημιχρόνου. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια όμως παραδόθηκε εξ ολοκλήρου στην ανωτερότητα της αντιπάλου και δεν απέφυγε τα χειρότερα.

Παραμένει έτσι χαμηλά στην κατάταξη, πάνω μόνο από τις Σούντσβαλ και Σκέβντε, οπότε και συνεχίζει την προσπάθεια για την απευθείας παραμονή στην κατηγορία μέχρι το φινάλε της σεζόν. Ηττήθηκε στις 2/3 τελευταίες εξόδους της (1-0-2). Εξέτισε την τιμωρία του ο μέσος Λούντιν.

Γκέφλε Στατιστικά

*Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Ντέγκερφορς – Γκέφλε στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ