23η αγωνιστική

*Η Χέλσινγκμποργκ έχει το απόλυτο σε τρία συνολικά παιχνίδια με αντίπαλο την Όντεβολντ.

*Στον πρώτο γύρο: Όντεβολντ – Χέλσινγκμποργκ 0-3

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 1-0 από την Έστερσουντ, για το πρωτάθλημα. Δέχθηκε το μοναδικό τέρμα στο όγδοο λεπτό.

Από τη δεύτερη διαδοχική της ήττα προέρχεται η Χέλσινγκμποργκ, μετά και το εντός 0-3 από την Τρέλεμποργκ. Στα πλαίσια της προηγούμενης αγωνιστικής, η ομάδα του Κλέμπερ Σάρενπαα φιλοξενήθηκε από την Έστερσουντ, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 1-0. Μουδιασμένο ξεκίνημα και βρέθηκε πίσω από νωρίς, στην πορεία το μεταξύ τους ήταν πιο ισορροπημένο, με το σκορ όμως να μένει ως έχει μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Παρά την απώλεια, διατηρείται ζωντανή στη μάχη της ανόδου, ωστόσο καλείται να δείξει άμεσα χαρακτήρα και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Ηττήθηκε μια φορά στα πέντε πιο πρόσφατα εντός της (3-1-1). Εξέτισε την τιμωρία του ο αμυντικός Μπίρκφελντ, αν και στην αποστολή ο Καμπάσι, είναι αμφίβολος μετά και την ίωση που τον ταλαιπώρησε.

Χέλσινγκμποργκ Στατιστικά

*No Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα 5/7 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΝΤΕΒΟΛΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 3-2 επί της Βάρμπεργκς, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με το πέναλτι του Καλούντρα στο 25′ και παρότι δέχθηκε την ισοφάριση στο 48ο λεπτό, βρήκε ακόμη δυο φορές δίχτυα με τον Αλ Χαμλάουι (50′, 69′). Δέχθηκε τη μείωση στο 89′.

Στο δρόμο των επιτυχιών μπήκε και πάλι η Όντεβολντ, μετά και τις δυο ήττες που προηγήθηκαν από Σούντσβαλ (3-0 εκτός) και Λαντσκρόνα (0-3 εντός). Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρίκαρντ Νίλσον υποδέχθηκε τη Βάρμπεργκς, της οποίας και επικράτησε με 3-2. Αρκετά πειστική η εμφάνιση που είχε στον αγωνιστικό χώρο, μπορεί να δέχθηκε προσωρινά την ισοφάριση (1-1), αλλά κατάφερε να αποφύγει τα χειρότερα στο φινάλε.

Πήρε έτσι βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τα χειρότερα στο φινάλε της σεζόν, όμως πρέπει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα. Επικράτησε μια φορά στα δέκα τελευταία εκτός της (1-3-6). Υπολογίζεται ο αμυντικός Ενγκέλμπρεκτσον, που εξέτισε την τιμωρία του.

Όντεβολντ Στατιστικά

*Over 2.5 τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Χέλσινγκμποργκ – Όντεβολντ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ