Champions League, OPTA 📊 Στατιστικά & Στοιχήματα Τετάρτης 18/09

Ανανεώθηκε:
opta-chl-prognostika-tetarti-18-09

Η OPTA κερδίζει συνεχώς αναγνωρισιμότητα στο ελληνικό κοινό. Είναι η εταιρία που παρέχει εξειδικευμένα στατιστικά για το ποδόσφαιρο, και φυσικά το Champions League δεν θα μπορούσε να μην βρίσκεται υπό την ανάλυσή της.

Φυσικά, τα OPTA Stats μπορούν να οδηγήσουν και σε… προγνωστικά Champions League 2024-25 για τα ματς. Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθούν OPTA Facts τα οποία αφορούν τους αγώνες της Τετάρτης 18/09 της League Phase του Champions League.

Ας μπούμε λοιπόν απευθείας στο ζουμί!

510 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ➡️ FREE1000
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Champions League 2024-25 x OPTA | Στατιστικά Τετάρτης 18/09

Παρακάτω θα δείτε OPTA stats και πιθανά προγνωστικά που προκύπτουν από αυτά σε κάθε αγώνα της πρώτης αγωνιστικής.

Σπάρτα Πράγας – Σάλτσμπουργκ

📊 Ο 20χρονος Όσκαρ Γκλουκ είχε άμεση συμμετοχή στα περισσότερα γκολ στο Τσάμπιονς Λιγκ από κάθε άλλο παίκτη της Σάλτσμπουργκ την περασμένη σεζόν (3 – δύο γκολ, μία ασίστ), ενώ δημιούργησε και τις περισσότερες ευκαιρίες για την Αυστριακή ομάδα (9).

➡️ Σε απόδοση 2.75 το Over 1.5 σουτ στο τέρμα του Όσκαρ Γκλουκ στο Σπάρτα Πράγας – Σάλτσμπουρκ!


Μπολόνια – Σαχτάρ Ντόνετσκ

📊 Ο Ντάνιλο Σικάν πέτυχε τέσσερα γκολ σε έξι παιχνίδια με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ στο Τσάμπιονς Λιγκ το 2023/24 – μόνο ο Λουίς Αντριάνο την περίοδο 2014/15 (9) έχει πετύχει περισσότερα γκολ για τον σύλλογο σε μία μόνο διοργάνωση.

➡️ Σε απόδοση 2.50 το Over 2.5 σουτ του Ντανίλο Σικάν στο Μπολόνια – Σαχτάρ Ντόνετσκ!


Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ

📊 Η Κλαμπ Μπριζ έχει χάσει τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ευρωπαϊκά παιχνίδια της κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ, μεταξύ των οποίων χάνοντας και τα δύο παιχνίδια της φάσης των ομίλων του UEFA Champions League με 3-0 το 2020-21 στις πιο πρόσφατες συναντήσεις τους. Η Μπορούσια Ντόρτμουντ δεν έχει δεχτεί ποτέ γκολ σε τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις της στο Τσάμπιονς Λιγκ με την Κλαμπ Μπριζ.

➡️ Σε απόδοση 4.00 η νίκη της Ντόρτμουντ χωρίς να δεχτεί γκολ στο Κλαμπ Μπριζ – Ντόρτμουντ!


Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ

📊 Ο Λαουτάρο Μαρτίνες έχει σκοράρει σε κάθε μία από τις πέντε τελευταίες σεζόν του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Έρλινγκ Χάαλαντ της Μάντσεστερ Σίτι έχει πετύχει 41 γκολ σε 39 συμμετοχές στο Τσάμπιονς Λιγκ μέχρι σήμερα. Μεταξύ των παικτών με τουλάχιστον πέντε παιχνίδια στη διοργάνωση, είναι ο μόνος που έχει καταφέρει να διατηρήσει μέσο όρο ενός γκολ ανά αγώνα (1,05).

➡️ Σε απόδοση 2.10 το συνολικά γκολ Over 2.5, και να σκοράρουν και οι δυο ομάδες στο Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ!


Παρί Σεν Ζερμέν – Τζιρόνα

📊 Η Παρί πέτυχε 10 γκολ στα πρώτα 15 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη σεζόν – τα περισσότερα από κάθε άλλη ομάδα σε αυτό το διάστημα. Πράγματι, περισσότερα από τα μισά γκολ της στη διοργάνωση την περασμένη περίοδο σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια των πρώτων 15 λεπτών του δεύτερου ημιχρόνου (10/19).

➡️ Σε απόδοση 2.05 το 2ο ημίχρονο να είναι αυτό με τα περισσότερα γκολ για την γηπεδούχο ομάδα στο Παρί Σεν Ζερμέν – Τζιρόνα!


Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας

📊 Ο αρχηγός Βλαντιμίρ Βάις, γιος του σημερινού προπονητή της Σλόβαν Μπρατισλάβας, έχει αγωνιστεί οκτώ φορές στο UEFA Champions League στο παρελθόν, παίζοντας τρεις φορές για τη Rangers το 2010-11 και πέντε φορές για τον Ολυμπιακό το 2013-14. Συνέβαλε σε ένα γκολ στο ντεμπούτο του και για τους δύο συλλόγους – μια ασίστ για τη Ρέιντζερς εναντίον της Βαλένθια και γκολ για τον Ολυμπιακό εναντίον της PSG.

➡️ Σε απόδοση 4.33 να σκοράρει ή να δώσει ασίστ ο Βλαντιμίρ Βάις στο Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας!

510 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ➡️ FREE1000
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Champions League 2024-25 στους Betarades

Το Champions League παίζει στο αγαπημένο σου ενημερωτικό site για το στοίχημα, το Betarades.gr! Εκτός από τα καλύτερα προγνωστικά Champions League θα βρείτε κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

➡ Ήδη, διαβάζετε δυνατά μακροχρόνια Champions League για κατάκτηση, πρώτο σκόρερ και άλλα.

➡ Βρίσκετε τις αποδόσεις κατάκτησης Champions League αλλά και το στοίχημα Πρώτος Σκόρερ Champions League!

➡ Φυσικά, θα έχετε καθημερινά το πρόγραμμα Champions League και live τη βαθμολογία Champions League για το League Phase.

➡ Το Betarades.gr έχει ετοιμάσει τα ρόστερ για όλες τις Champions League Ομάδες με αστέρι, προπονητή, στατιστικά, ιστορικό στη διοργάνωση και άλλα.

➡ Τέλος, μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τα βίντεο της ομάδας μας για το Champions League στο YouTube, αλλά και τα Betarades Podcasts για το Champions League 2024 με ανάλυση, προγνωστικά και συνολικό σχολιασμό.

510 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ➡️ FREE1000
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ