ΕΕΕΠ: Με νέα συμφωνία αποκτά τεχνογνωσία από τη διεθνή αγορά τυχερών παιγνίων

Ανανεώθηκε:
εεεπ

Σε μια κίνηση προχώρησε η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) που της δίνει πρόσβαση σε τεχνογνωσία της διεθνούς αγοράς τυχερών παιχνιδιών και την ισχυροποιεί.

Προσφορά* Γνωριμίας 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή έχει στη διάθεσή της πληροφορίες για τη ρύθμιση της αγοράς σε όλο τον κόσμο. Χάρη στην ανανέωση της ετήσιας συνδρομής της στην Τράπεζα Πληροφοριών “Vixio Gambling Compliance”.

Πρόκειται για μια πλατφόρμα που παρέχει χρήσιμες ρυθμιστικές πληροφορίες για τις πληρωμές και τα τυχερά παιχνίδια παγκοσμίως. Καθώς είναι γνωστό ότι οι σχετικοί κανονισμοί διαφέρουν από χώρα σε χώρα. Οι ακατέργαστες πληροφορίες της Vixio για κανόνες αφορούν πάνω από 180 διαφορετικές δικαιοδοσίες σε όλο τον πλανήτη.

Για την ανανέωση της συνδρομής, εγκρίθηκε δαπάνη προϋπολογισμού ως και 18.000 €. Δικαίωμα πρόσβασης στην πλατφόρμα απέκτησαν με αυτή την κίνηση οκτώ χρήστες. Θα έχουν πρόσβαση σε σε θέματα ρύθμισης της διεθνούς αγοράς των τυχερών παιχνιδιών από 30 Σεπτεμβρίου του 2024 ως και τις 29 Αυγούστου του 2025.

Η Ανεξάρτητη Αρχή έχει κάνεις σαφείς τις προθέσεις της τα τελευταία χρόνια για εξωστρέφεια και άνοιγμα σε διεθνείς αγορές. Ώστε να αξιοποιήσει γνώση και εμπειρία, που μπορεί να μεταφέρει και να προσαρμόσει στα ελληνικά δεδομένα.

Μακροπρόθεσμος στόχος της Επιτροπής είναι και η αλλαγή της φορολογίας, προκειμένου να γίνει ελκυστική η χώρα μας ως έδρα παρόχων που βρίσκονται στην παρούσα φάση στο εξωτερικό. Αλλά φυσικά να περιοριστεί και το φαινόμενο των παράνομων τυχερών παιχνιδιών.

Στο πλαίσιο αυτό, πρόσφατα η ΕΕΕΠ συμμετείχε σε διεθνή συνέδρια με την Google και το TikTok.

*Πληροφορίες από το insider.gr

Προσφορά* Γνωριμίας 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ