*1η αγωνιστική.

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν στη σύγχρονη ιστορία τους.

*Η Σλόβαν Μπρατισλάβας αγωνίζεται για πρώτη φορά στην ιστορία της σε όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε τα Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ της Τετάρτης 18/09!

ΣΕΛΤΙΚ (ΣΚΩΤΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Χαρτς, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το 1-0 ο Ένγκελς στο 52’ με πέναλτι και το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο ΜακΚόουαν στο 89’.

Ακόμα μία πολύ καλή εμφάνιση και άνετη επικράτηση για τη Σέλτικ. Επέβαλλε το ρυθμό της, είχε την κατοχή της μπάλας σε υψηλά ποσοστά, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο να πετύχει δύο γκολ. Αμυντικά ήταν σταθερή για μία ακόμα φορά, διατηρώντας την εστία της ανέπαφη.

Με το «δεξί» θέλει να εκκινήσει τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις τη φετινή σεζόν, στο ανανεωμένο φορμάτ της UEFA. Βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση από την αρχή της χρονιάς, μοιάζει πραγματικά ασταμάτητη και σήμερα έχει μια τεράστια ευκαιρία να αποσπάσει το πρώτο της τρίποντο, καθώς φιλοξενεί τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, η οποία είναι μια από τις πιο αδύναμες και άπειρες ομάδες της διοργάνωσης. Ο παράγοντας έδρα αναμένεται να της δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση και κίνητρο. Δεδομένο το γεγονός ότι θα μπει δυνατά, προσπαθώντας να επιβάλλει το ρυθμό της, ψάχνοντας το γρήγορο γκολ που θα τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο της.

Σημαντικό το γεγονός ότι δεν υπάρχουν απουσίες, με μοναδική πιθανή απώλεια να είναι ο Ναουρόσκι, ο οποίος είναι αμφίβολος, όμως δεν λογίζεται ως βασικός για τον Μπρένταν Ρότζερς.

Σέλτικ Στατιστικά

*Με No Goal τα 4/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΛΟΒΑΝ ΜΠΡΑΤΙΣΛΑΒΑΣ (ΣΛΟΒΑΚΙΑ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη εναντίον της Ντουνάισκα Στρέντα με σκορ 1-2, στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με το αυτογκόλ του Κάσια στο 48’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Μπαρσεγκιάν στο 56’ και δέχθηκαν την ανατροπή από τον ίδιο με πέναλτι στο 89’.

Ματς με πολλές ευκαιρίες για τις δύο ομάδες, όμως αποδείχθηκε αποτελεσματικότερη. Αν και έμεινε πίσω στο σκορ με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου, στη συνέχεια αύξησε την πίεσή της και κατάφερε να ισοφαρίσει πριν τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα. Στα τελευταία λεπτά ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, ολοκληρώνοντας την ανατροπή.

Την πρώτη της συμμετοχή σε αυτή τη φάση της διοργάνωσης πραγματοποιεί και θέλει να τη συνδυάσει με νίκη. Αντιμετωπίζει μια πολύ πιο έμπειρη ομάδα σε ότι αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και γνωρίζει πολύ καλά πως το έργο της δεν θα είναι σε καμία περίπτωση εύκολο. Προέρχεται από διαδοχικές νίκες σε πρωτάθλημα και κύπελλο, έχει ανεβασμένη ψυχολογία και σκοράρει με συνέπεια σε όλες τις αναμετρήσεις της. Από την άλλη δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή στα μετόπισθεν, ειδικά όταν βρίσκεται υπό πίεση, κάτι που θα πρέπει να προσέξει σήμερα.

Μοναδική απουσία για τον Βλάντιμιρ Βάις θα είναι ο δεξιός μπακ Πάουστσεκ, ο οποίος είναι τραυματίας, με την υπόλοιπη ομάδα του να είναι έτοιμη γι’ αυτή τη σπουδαία αναμέτρηση.

Σλόβαν Μπατισλάβας Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Σέλτικ – Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ