* Μονό παιχνίδι σε ουδέτερη έδρα για την προημιτελική φάση. Σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια, ακολουθούν απευθείας πέναλτι.

* Έχουν συναντηθεί μόνο 1 φορά στο παρελθόν, το 2019 στα πλαίσια της δεύτερης κατηγορίας, η Σεντράλ Κόρδοβα νίκησε με 2-1 την Τέμπερλεϊ εκτός.

* Ο νικητής θα αντιμετωπίσει στον ημιτελικό το νικητή του ζευγαριού Ταγέρες Ρεμέδιος-Ουρακάν.

* Στην ουδέτερη Σαν Νικολάς ντε λος Αρόγιος, προάστιο του Ροσάριο.

ΣΕΝΤΡΑΛ ΚΟΡΔΟΒΑ (Α’)

Προηγούμενο ματς: Νίκη στο πρωτάθλημα με 2-1 εντός με ανατροπή, επί της Ινστιτούτο. Πίσω στο σκορ από το γκολ του Γκρεγκόριο Ροντρίγκες στο 39’, το γύρισε με Καμπράλ (48’) και Βάσκες (85’).

Πολύτιμη η νίκη επί της Ινστιτούτο στη μάχη που δίνει για να μπορέσει να αποφύγει την τελευταία θέση της συνολικής βαθμολογίας, η οποία οδηγεί στον υποβιβασμό. Δεν κατάφερε να ξεφύγει προς το παρόν, η Τίγκρε πήρε ισοπαλία με τη Χιμνάσια εντός και κρατήθηκε στο +1 στη συνολική βαθμολογία.

Το κύπελλο δεν είναι διοργάνωση που την έχει κύριο στόχο, αφού η πρώτη της προτεραιότητα είναι η παραμονή. Αυτό όμως δεν την εμπόδισε να έχει ήδη αποκλείσει τις Εστουδιάντες και Νιούελς κατά σειρά, την πρώτη με καθαρή νίκη με 2-1, τη δεύτερη στα πέναλτι με 3-2, μετά από ισοπαλία χωρίς γκολ στα πέναλτι.

Με την ίδια διάθεση θα αντιμετωπίσει και την Τέμπερλεϊ, η αλήθεια όμως είναι ότι από τη στιγμή που η αντίπαλος αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία, η πρόκριση στον ημιτελικό είναι εφικτή και μόνο μικρή υπόθεση δεν αποτελεί κάτι τέτοιο. Γι’ αυτό και ο Ντε Φελίπε δεν προτίθεται να κάνει εκτεταμένο ροτέισον, παρά μόνο τις αλλαγές που θεωρεί απαραίτητες.

Σεντράλ Κόρδοβα Στατιστικά

* Αήττητη στα 6 τελευταία, κέρδισε τα 2.

* Στα 10 τελευταία μετράει 9 under 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΕΜΠΕΡΛΕΪ (Β’)

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη χωρίς γκολ εκτός έδρας με την Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο για το πρωτάθλημα.

Δίνει τη μάχη να μπει στα πλέι οφ ανόδου, έχει μείνει πίσω αλλά με υπαρκτές μαθηματικές ελπίδες να προλάβει. Αποτελέσματα όπως το τελευταίο με την Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο δεν την ευνοούν, αμφότερες πήραν από έναν βαθμό, έμειναν ισόβαθμες και η διαφορά τους από την όγδοη θέση παρέμεινε άνω της μιας νίκης.

Το κύπελλο δεν είναι στις προτεραιότητές της, της βγήκε μια καλή πορεία χωρίς να την επιδιώξει. Μία από τις ομάδες που άφησε εκτός μάλιστα ήταν η Ρίβερ Πλέιτ, πριν από δύο γύρους, μετά από ισοπαλία με 1-1 στην κανονική διάρκεια, την άφησε εκτός στα πέναλτι. Σαφώς πιο εύκολο το έργο της στους “16”, πάλι στα πέναλτι προκρίθηκε, επί της Μίτρε με την οποία αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία, μετά από 0-0 στην κανονική διάρκεια.

Πιθανό ροτέισον από τον έμπειρο τεχνικό στα γήπεδα της κατηγορίας, Γουάλτερ Περάσο, ακολουθεί το πολύ δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με την Αλντοσίβι.

Τέμπερλεϊ Στατιστικά

* Αήττητη στα 4 τελευταία, δεν έχει δεχτεί ούτε γκολ στα 3 πιο πρόσφατα.

* Στα 14 τελευταία μετράει 13 under 2,5, 12 under 1,5.

Σεντράλ Κόρδοβα-Τέμπερλεϊ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ