*27η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Γκοϊάς – Σπορτ Ρεσίφε 3-0

*7/8 N/G στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΣΠΟΡΤ ΡΕΣΙΦΕ

Προηγούμενο ματς: Η Σπορτ Ρεσίφε κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, με τον Λούκας Λίμα να ανοίγει το σκορ στο 36’, ενώ ο Ζε Ρομπέρτο στο 55’ θα “γράψει” το τελικό σκορ.

Η Σπορτ Ρεσίφε κέρδισε με 2-0 εντός έδρας την Κλαμπ Ντε Ρεγκάτας, πετυχαίνοντας τρίτη νίκη στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια που δεν χάνει.

Οι δύο είναι στα πιο πρόσφατα παιχνίδια στο γήπεδό της, εκεί που έχει μόνο μία ήττα στα πέντε τελευτταία, έχοντας και τέσσερις νίκες στο ίδιο διάστημα.

Αυτά τα αποτελέσματα σε συνδυασμό με άλλων ομάδων, την έφεραν πάλι εντός πρώτης τετράδας και θέσεων που οδηγούν στα πλέι οφ για την άνοδο. Είναι βέβαια ισόβαθμη με την πέμπτη Βίλα Νόβα, με ίδιο αριθμό νικών, με καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Σπορτ Ρεσίφε Στατιστικά

*6/7 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*4/5 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*Τρεις σερί αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΓΚΟΪΑΣ

Προηγούμενο ματς: Η Γκοϊάς κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Αβαϊ, σκοράροντας δύο γκολ με τους Ραφαέλ Γκάβα (71’), Έντσον Φελίπε (87’), αν και ενδιάμεσα είχε ισοφαριστεί από τον Τιάγκο Παγκνουσάτ στο 82’.

Η Γκοϊάς επικράτησε με 2-1 εντός έδρας της Αβαϊ, κερδίζοντας ξανά, έπειτα από τρία παιχνίδια, στα οποία είχε δύο ήττες και μία ισοπαλία.

Ειδικά μακριά από την έδρα της έχει τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στους πέντε τελευταίους αγώνες, ενώ γενικώς έχει κερδίσει φέτος μακριά από την έδρα της μόνο την ουραγό Γκουαρανί, με εννιά ήττες στα 11 τελευταία παιχνίδια.

Αυτή τη στιγμή είναι στην 9η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ελάχιστα πιο κοντά στην πρώτη τετράδα και τις θέσεις ανόδου, στο -6, απ’ ότι στη ζώνη του υποβιβασμού, στο +8 συγκεκριμένα.

Γκοϊάς Στατιστικά

*10/15 G/G στα τελευταία παιχνίδια της

*10/15 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

Σπορτ Ρεσίφε – Γκοϊάς στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ