*27η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Οπεράριο – Αμαζόνας 1-0

*2Οι δύο ομάδες έπαιξαν πέρυσι στη χαμηλότερη κατηγορία σε αυτό το 22γήπεδο και έφεραν ισοπαλία 2-2.

ΑΜΑΖΟΝΑΣ

Προηγούμενο ματς: Η Αμαζόνας έφερε 0-0 εκτός έδρας με την Μιρασόλ, σε ένα παιχνίδι που μπήκε δυνατά, αλλά όσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερο οπισθοχωρούσε, γλίτωσε ένα γκολ από το δοκάρι της και ένα από το VAR στο τέλος.

Η Αμαζόνας παρέμεινε για έκτο σερί παιχνίδι αήττητη, φέρνοντας 0-0 στην έδρα της Μιρασόλ, έχοντας και τον παράγοντα τύχη με το μέρος της.

Στο γήπεδό της είναι αήττητη εδώ και πέντε αγώνες με τρεις νίκες, ενώ γενικώς έχει πλέον πέντε νίκες και μόνο μία ήττα, από την Σπορτ Ρεσίφε εκτός, στα 11 τελευταία παιχνίδια της. Αυτή η ήττα είναι και η μοναδική της εκτός στα εφτά τελευταία, αν και έχει μόνο δύο νίκες και πέντε ισοπαλίες.

Με αυτά τα αποτελέσματα, όχι μόνο έχει ξεφύγει στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει πλησιάσει στο -6 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που εξασφαλίζουν άνοδο!

Αμαζόνας Στατιστικά

*18/23 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*3/5 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΟΠΕΡΑΡΙΟ

Προηγούμενο ματς: Η Οπεράριο κέρδισε 2-1 εντός έδρας την Κοριτίμπα, παρόλο που βρέθηκε να χάνει από γκολ του Ζε Γκάμπριελ στο 14ο λεπτό. Ισοφάρισε με τον Φογκάτσα στο 81ο λεπτό, παίρνοντας τη νίκη με τέρμα του Ντανιέλ Λίμα στο 90ο λεπτό και αφού έμεινε με 10 παίκτες στο 85’.

H Οπεράριο επικράτησε 2-1 εντός έδρας της Κοριτίμπα, κερδίζοντας ξανά έπειτα από μία ισοπαλία και μία ήττα στις προηγούμενες αναμετρήσεις της.

Αλλά ήταν μόλις η τέταρτη νίκη της στους 15 τελευταίους αγώνες της, διάστημα στο οποίο έχει γνωρίσει και οκτώ ήττες.

Και μόνο μία από αυτές τις νίκες έχει επιτευχθεί εκτός έδρας στο γήπεδο της Πόντε Πρέτα, έχοντας κατά τα άλλα έξι ήττες στα εφτά τελευταία παιχνίδια της εκτός.

Είναι οριακά στο πρώτο μισό του βαθμολογικού πίνακα, στην 10η θέση του, έχει ξεφύγει στο +8 από τη ζώνη του υποβιβασμού, έχει πλησιάσει στο -6 από την πρώτη τετράδα και τις θέσεις που εξασφαλίζουν άνοδο!

Οπεράριο Στατιστικά

*34/44 under 2,5 το 2024, 17/21 εκτός έδρας

*34/44 N/G το 2024, 18/24 εκτός έδρας

Αμαζόνας – Οπεράριο στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ