*Φάση των «32» του Λιγκ Καπ. Σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση κρίνεται απευθείας στα πέναλτι.

*Είναι η πρώτη φορά που θα αναμετρηθούν εντός δεκαετίας.

Δείτε τα Προγνωστικά Αγγλίας σήμερα 18/09!

ΚΟΒΕΝΤΡΙ (ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Γουότφορντ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι φιλοξενούμενοι με τον Σιμς στο 4’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ντέλε-Μπασίρου στο 67’.

Καλή εμφάνιση και ισόπαλο αποτέλεσμα για την Κόβεντρι. Μπήκε δυνατά και κατάφερε να προηγηθεί από πολύ νωρίς, όμως στην επανάληψη υπέκυψε στην έντονη πίεση των γηπεδούχων, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης.

Πρόκληση το σημερινό παιχνίδι, καθώς φιλοξενεί ομάδα από την Πρέμιερ Λιγκ και θέλει να δείξει τα «δόντια» της. Σύμμαχος η έδρα της, αυτό μπορεί να τη βοηθήσει ώστε να φανεί αρκετά πιο επικίνδυνη επιθετικά, δυσκολεύοντας το έργο των φιλοξενούμενων. Είναι σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση, σκοράρει με συνέπεια στις περισσότερες αναμετρήσεις της, όμως δεν είναι ιδιαίτερα σταθερή, με αποτέλεσμα να δέχεται συχνά και εύκολα γκολ.

Κόβεντρι Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Under 2.5 τα 4/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΟΤΕΝΑΜ (ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα εναντίον της Άρσεναλ με σκορ 0-1, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το γκολ που χώρισε τις δύο ομάδες σκόραρε ο Γκάμπριελ στο 64’.

Αρκετά καλή εμφάνιση, αλλά χωρίς το επιθυμητό αποτέλεσμα για τη Τότεναμ. Είχε την κατοχή της μπάλας σε υψηλά επίπεδα, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και απείλησε την αντίπαλη εστία με αξιώσεις, όμως δεν μπόρεσε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα. Η άμυνά της δέχθηκε εξίσου πίεση, στην οποία εν τέλη υπέκυψε λίγα λεπτά μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα.

Αντίδραση θέλει να βγάλει η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου ύστερα από την ήττα στο Λονδρέζικο ντέρμπι. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να παίξει με αλλαγές στην εντεκάδα της, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν έχουν αγωνιστεί αρκετά, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν την ενδιαφέρει η διοργάνωση. Άλλωστε ο Ελληνοαυστραλός προπονητής ανέφερε στις δηλώσεις του: «Στη δεύτερή μου σεζόν κερδίζω πάντα τίτλο», υποδηλώνοντας πως η ομάδα του φέτος θα κατακτήσει έστω μία από τις διοργανώσεις στις οποίες συμμετέχει.

Τότεναμ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Κόβεντρι – Τότεναμ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ