* 1η αγωνιστική

* Οι δυο τους έχουν αναμετρηθεί μόλις μία φορά, στον τελικό του Champions League το 2023, όταν η Σίτι επικράτησε με το γκολ του Ρόδρι.

* Η Μάντσεστερ Σίτι έχει ρεκόρ 7-6-4 απέναντι σε ιταλικές ομάδες, 4-3-1 εντός έδρας.

* Η Ίντερ έχει ρεκόρ 16-4-15 απέναντι σε αγγλικές ομάδες, 5-1-11 εκτός έδρας.

Δείτε τα Προγνωστικά Champions League της Τετάρτης 18/09!

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (2-1) επί της Μπρέντφορντ. Ο Γουισά (1’) άνοιξε το σκορ για την Μπρέντφορντ, αλλά ο Χάαλαντ (19’, 32’) γύρισε το ματς για την Σίτι.

Κόπιασε αρκετά η πρωταθλήτρια Αγγλίας για να κάνει το 4/4 στην εκκίνηση της Πρέμιερ Λιγκ επιστρέφοντας από τη διακοπή των εθνικών ομάδων, αλλά το εντός έδρας σερί πήγε στο 39-7-0, ανεξαρτήτως διοργάνωσης, από το Νοέμβριο του 2022!

Νωθρό το μπάσιμο της Σίτι στο σαββατιάτικο παιχνίδι, η Μπρέντφορντ αιφνιδίασε (0-1) πριν συμπληρωθεί ένα λεπτό και στο πρώτο 20λεπτο είχε αρκετές ακόμα περιπτώσεις μεταβάσεων και στατικών φάσεων για να ντουμπλάρει το προβάδισμά της.

Ο Γκουαρδιόλα δήλωσε ότι δεν θυμάται άλλον αντίπαλο να παίζει τόσο καλά στο Etihad για το πρώτο κομμάτι του ημιχρόνου και παραδέχθηκε ότι η ομάδα του γλίτωσε από δεύτερο ή τρίτο γκολ.

Όσο περνούσαν τα λεπτά όμως οι “πολίτες” άρχισαν να κλείνουν τη μέγγενη και με τον “καυτό” Χάαλαντ γύρισαν νωρίς το ματς. Σε γεμάτη περιοχή έκανε το 1-1 (με το δεξί) ο Νορβηγός και με έξυπνο “ποστάρισμα” στο αντίπαλο στόπερ εκμεταλλεύτηκε βαθιά μπαλιά του Έντερσον για το 2-1. Έφτασε τα 9 γκολ σε 4 ματς ο αρχισκόρερ της Σίτι!

Η περσινή πορεία της Μάντσεστερ Σίτι στο Champions League σταμάτησε στα προημιτελικά, όπου στην εντός έδρας ρεβάνς με την Ρεάλ αποκλείστηκε στη διαδικασία των πέναλτι (4-4 σ.σ.).

Μετά από μία κυριαρχική παρουσία σε όμιλο με Λειψία, Γιουνγκ Μπόις κι Ερυθρό Αστέρα, στον οποίο έκανε 6/6 νίκες με 18-7 συντελεστή τερμάτων. Στη φάση των “16” δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Κοπεγχάγη, την οποία απέκλεισε με δύο νίκες στο 3-1 εντος/εκτός.

“Είμαι συγκεντρωμένος στο να νικήσουμε αύριο (σ.σ. σήμερα), τα υπόλοιπα θα τα δούμε μετά.” δήλωσε ο Γκουαρδιόλα αναφερόμενος στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Άρσεναλ που ακολουθεί. Δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Ακέ (στόπερ) και Μπομπ (εξτρέμ). Πήρε χρόνο (45 λεπτά) το Σάββατο ο Ρόδρι για πρώτη φορά στην σεζόν, αναμένεται να ξεκινήσει σήμερα, σε χαμηλότερο βαθμό ετοιμότητας ο Φόντεν.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/5 φετινά παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Over 2.5 τα 7/9 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

* Σκόραρε 3+ φορές στα 9/11 τελευταία εντός έδρας για το Champions League.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΙΝΤΕΡ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Μόντσα. Ο Μότα (81’) άνοιξε το σκορ για τη Μόντσα, αλλά ο Ντούμφρις (88’) ισοφάρισε για την Ίντερ.

Αποτυχημένο και το δεύτερο φετινό ταξίδι της πρωταθλήτριας Ιταλίας, απρόσμενη η κυριακάτικη “γκέλα” που την έριξε από την κορυφή της Serie A, φάνηκε επηρεασμένη από τη διακοπή των εθνικών ομάδων, στην οποία πήγε μετά από την 4αρα επί της Αταλάντα.

Ο Ντιμάρκο απείλησε νωρίς για την Ίντερ, ακολούθησε ο Φρατέζι στα μέσα του ημιχρόνου κι εν συνεχεία μειώθηκε η επιθετική δραστηριότητα των “νερατζούρι”. Δίχως φάση ως το 81ο λεπτό η Μόντσα, πήρε προβάδισμα με εντυπωσιακή κεφαλιά, αλλά η Ίντερ είχε απάντηση σε φάση που συνεργάστηκαν οι δύο full back της.

Στην περσινή έκδοση του Champions League δεν κατάφερε να εκπληρώσει τις προσδοκίες που είχαν δημιουργηθεί από την πορεία ως τον τελικό της Κωνσταντινούπολης το Μάιο του 2023.

Τερμάτισε 2η στον όμιλο, αήττητη (3-3-0), χάνοντας στην ισοβαθμία την κορυφή από την Ρεάλ Σοσιεδάδ, μπροστά από Μπενφίκα και Σάλτσμπουργκ. Στη φάση των “16” πήγε ως φαβορί στο ζευγάρι με την Ατλέτικο, κέρδισε 1-0 στο Μιλάνο, αλλά στη Μαδρίτη ηττήθηκε με 2-1 κι απέτυχε στη διαδικασία των πέναλτι.

“O αγώνας δεν είναι ρεβάνς […] έχουμε προετοιμαστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, θα πρέπει να έχουμε τρεξίματα, επιθετικότητα, επιθυμία για θυσίες. Πολλά στοιχεία για να κάνουμε εξαιρετικό ματς.” δήλωσε ο κόουτς Ιντζάγκι.

Στα αγωνιστικά νέα, ο πολύ σημαντικός Ντιμάρκο (αρ. μπακ/χαφ) τραυματίστηκε στη Μόντσα και θα απουσιάσει, δεν ταξίδεψε ούτε ο ρολίστας Αρναούτοβιτς (φορ), ενώ μακροχρόνια τραυματίας είναι ο Μπιουκάναν (εξτρέμ).

ΙΝΤΕΡ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 4/6 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* Over 2.5 τα 5/7 τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

* No Goal τα 6/9 τελευταία εκτός έδρας για το Champions League.

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ