23η αγωνιστική

*Goal/Goal τα 7/9 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Σούντσβαλ – Έστερσουντ 1-0

ΕΣΤΕΡΣΟΥΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 επί της Χέλσινγκμποργκ, για το πρωτάθλημα. Βρήκε δίχτυα στο όγδοο λεπτό με τον Σπορόνγκ.

Στο δρόμο των επιτυχιών επανήλθε η Έστερσουντ, μετά από πέντε παιχνίδια στα οποία και είχε δυο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του υπηρεσιακού Φρέντικ Άασμουντ Ελίασεν υποδέχθηκε τη Χέλσινγκμποργκ, της οποίας και επικράτησε με 1-0. Μπήκε δυναμικά και πήρε από πολύ νωρίς τα ηνία, στην πορεία το μεταξύ τους ήταν πιο ισορροπημένο, με το σκορ να μένει ως έχει μέχρι και το τελικό σφύριγμα.

Παρά την επικράτηση της αυτή, παραμένει χαμηλά στην κατάταξη και στο +3 από τη ζώνη του υποβιβασμού, από την οποία και προσπαθεί να απομακρυνθεί άμεσα. Διατηρείται αήττητη στα έξι τελευταία εντός της, έχοντας επικρατήσει στα 4/6. Τη Δευτέρα ανακοινώθηκε νέο διοικητικό καθεστώς στην ομάδα.

Έστερσουντ Στατιστικά

*Under 2.5 τα 5/6 τελευταία παιχνίδια της.

*Σκοράρει στα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Μπράγκε, για το πρωτάθλημα. Έπαιζε με παίκτη περισσότερο από το 12ο λεπτό.

Αήττητη παρέμεινε για τρίτο διαδοχικό παιχνίδι η Σούντσβαλ, σε ένα σερί όπου και μετράει μια νίκη και δυο ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ερόλ Ατές υποδέχθηκε τη Μπράγκε, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα που είχε από νωρίς και δεν απείλησε ιδιαίτερα. Αντιθέτως, στάθηκε και τυχερή για να αποφύγει τα χειρότερα.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και το εκτός 0-0 με την Έρεμπρο, κρατώντας ανέπαφη την εστία για τρίτο σερί ματς. Στην προτελευταία θέση και στο +1 από την ουραγό Σκέβντε. Αγνοεί το διπλό σε έντεκα φετινές εξόδους (0-3-8), στις 9/11 παρέμεινε και “άσφαιρη”.

Σούντσβαλ Στατιστικά

*No Goal τα επτά τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα έξι τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Έστερσουντ – Σούντσβαλ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ