23η αγωνιστική

*Over 3.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Βάρμπεργκς – Σκέβντε 2-2

ΣΚΕΒΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Σάντβικεν, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με αυτογκόλ στο έκτο λεπτό και παρότι έκανε την ανατροπή με τους Άμπραχαμ (8′) και Ντιανέ (33′), εν τέλει δέχθηκε την ισοφάριση στις καθυστερήσεις.

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι εδώ και επτά παιχνίδια η Σκέβντε, με δυο ισοπαλίες και πέντε ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Σαρμπέλ Άμπραχαμ φιλοξενήθηκε από τη Σάντβικεν, με την οποία έμεινε στο 2-2. Αν και βρέθηκε πίσω με το “καλημέρα”, είχε άμεση απάντηση και πριν βγει το ημίχρονο έκανε και την ανατροπή. Με την επιστροφή από τα αποδυτήρια ήταν πιο παθητική και δεν άντεξε στην πίεση, δεχόμενη την ισοφάριση στο φινάλε.

Παραμένει έτσι σταθερά στην τελευταία θέση της κατάταξης, με 20 βαθμούς, ούσα παράλληλα στο -5 από την απευθείας παραμονή. Ηττήθηκε στα 6/7 τελευταία εντός της, στα οποία είχε παράλληλα και μια νίκη 1-0 επί της Μπράγκε (21/07).

Σκέβντε Στατιστικά

*Over 3.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal και Under 2.5 τα 5/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΒΑΡΜΠΕΡΓΚΣ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 3-2 από την Όντεβολντ, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω με πέναλτι στο 25ο λεπτό και παρότι ισοφάρισε με τον Κούστοβιτς στο 48′, στην πορεία δέχθηκε ακόμη δυο τέρματα (50′, 69′). Μείωσε απλά στο 89′ με τον Γιουσούφ.

Την ήττα υπέστη και πάλι η Βάρμπεργκς, μετά από τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος στα οποία και είχε τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ρόαρ Χάνσεν φιλοξενήθηκε από την Όντεβολντ, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 3-2. Προσπάθησε να δείξει ανταγωνιστική, αλλά δεν το έκανε με μεγάλη επιτυχία και παρότι ισοφάρισε προσωρινά σε 1-1, δεν κατάφερε να αποσπάσει κάτι.

Παρά την απώλεια, διατηρείται εκτός επικίνδυνης ζώνης, ούσα στο +2 από την τελευταία τετράδα. Πήρε το διπλό στις δυο από τις τρεις τελευταίες εξόδους της. Εξέτισαν και θα δώσουν κανονικά το παρών οι Μπρόμαν (αμυντικός) και Νιάρκο (επιθετικός).

Βάρμπεργκς Στατιστικά

*Goal/Goal τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Over 2.5 τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Σκέβντε – Βάρμπεργκς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ