23η αγωνιστική

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια ανάμεσα στις δυο ομάδες.

*Στον πρώτο γύρο: Ούτσικτενς – Μπράγκε 1-0

*Στο κύπελλο: Ούτσικτενς – Μπράγκε 1-3

ΜΠΡΑΓΚΕ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 με τη Σούντσβαλ, για το πρωτάθλημα. Έπαιζε με δέκα παίκτες από το 12ο λεπτό, όταν και αποβλήθηκε ο Καμόες.

Μακριά από τις επιτυχίες έμεινε για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι πρωταθλήματος η Μπράγκε, έχοντας από δυο ισοπαλίες και ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα των Μίαν – Μπέγκερνταλ φιλοξενήθηκε από τη Σούντσβαλ, με την οποία έμειναν στο μηδέν. Έμεινε με δέκα παίκτες από πολύ νωρίς, αλλά δεν πτοήθηκε και παρότι ήταν αυτή που απειλούσε περισσότερο, δεν κατάφερε το κάτι παραπάνω.

Τρίτο σερί ματς που δεν σκοράρει, ενώ ήταν και ο πρώτος βαθμός μετά από τις δυο ήττες κόντρα σε Χέλσινγκμποργκ (0-3 εντός) και Έργκριτε (0-2 εντός). Βρίσκεται έτσι μόνη έκτη και στο -3 από την πρώτη τριάδα. Έμεινε με άδεια χέρια και στα δυο πιο πρόσφατα εντός της. Εξέτισε ο αμυντικός Έγκρεν, θα απουσιάσει για τον ίδιο λόγο ο φορ Καμόες.

Μπράγκε Στατιστικά

*No Goal τα τρία τελευταία παιχνίδια της.

*No Goal τα τέσσερα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΟΥΤΣΙΚΤΕΝΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-3 από τη Ντέγκερφορς, για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, δέχθηκε δεύτερο τέρμα στο 67ο λεπτό, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 90′.

Την ήττα υπέστη και πάλι η Ούτσικτενς, μετά από δυο παιχνίδια στα οποία και είχε από μια νίκη και ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπόσκο Όροβιτς υποδέχθηκε τη Ντέγκερφορς, μετά και το τελικό 0-3. Δεν κατάφερε να δείξει ιδιαίτερα ανταγωνιστική και να διεκδικήσει κάτι καλύτερο, βρέθηκε πίσω στο φινάλε του ημιχρόνου, δεχόμενη ακόμη δυο τέρματα μετά την ανάπαυλα.

Τέταρτη ήττα στις έξι τελευταίες στροφές, οπότε και είναι στην όγδοη θέση, την οποία μοιράζεται με την Έργκριτε, ούσα παράλληλα στο +5 από την τελευταία τετράδα. Πήρε ένα διπλό στις έξι τελευταίες εξόδους της (1-1-4). Τη δεύτερη αγωνιστική της τιμωρίας του εκτίει ο Χέρμανσον, εκτός για τον ίδιο λόγο και οι Μόχιντεν και Ραντέλοβιτς.

Ούτσικτενς Στατιστικά

*Over 2.5 τα 4/5 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Μπράγκε – Ούτσικτενς στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ