23η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Σάντβικεν – Έρεμπρο 2-1

ΕΡΕΜΠΡΟ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 από την Τρέλεμποργκ, για το πρωτάθλημα. Παρότι προηγήθηκε με τον Αχμέντ Γιασίν στο 10ο λεπτό, στην πορεία δέχθηκε την ανατροπή (59′, 70′).

Μακριά από τις επιτυχίες είναι εδώ και τρία παιχνίδια η Έρεμπρο, σε ένα σερί όπου και μετράει μια ισοπαλία και δυο ήττες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Κρίστιαν Γέρντλερ φιλοξενήθηκε από την Τρέλεμποργκ, στην έδρα της οποίας έμεινε με άδεια χέρια, μετά και το τελικό 2-1. Μπορεί να πήρε από νωρίς το προβάδισμα και να άντεξε μέχρι και την ανάπαυλα, με την επιστροφή από τα αποδυτήρια όμως έδειξε ένα διαφορετικό πρόσωπο και το “πλήρωσε” με το χειρότερο τρόπο.

Μετά και από αυτή τη νέα απώλεια, παραμένει χαμηλά στην κατάταξη και σε ισοβαθμία με τη Γκέφλε, στο -1 από την απευθείας παραμονή στην κατηγορία. Έμεινε αήττητη ωστόσο στα έξι τελευταία εντός της (2-4-0). Εξέτισε την τιμωρία του ο αμυντικός Μόντιγκ και υπολογίζεται κανονικά.

Έρεμπρο Στατιστικά

*Goal/Goal και Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal τα 4/6 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΑΝΤΒΙΚΕΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 2-2 με τη Σκέβντε, για το πρωτάθλημα. Προηγήθηκε με αυτογκόλ στο 6′ και παρότι δέχθηκε την ανατροπή (8′, 33′), εν τέλει ισοφάρισε με τον Καμπουγιέ στις καθυστερήσεις.

Αήττητο σερί έξι αγώνων για τη Σάντβικεν στο πρωτάθλημα, έχοντας από τρεις νίκες και ισοπαλίες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Έλνταρ Άμπντουλιτς υποδέχθηκε τη Σκέβντε, με την οποία αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2. Αν και προηγήθηκε με το “καλημέρα”, στην πορεία είδε την αντίπαλο να ανατρέπει το σκορ μέχρι το φινάλε ενός ισορροπημένου πρώτου ημιχρόνου. Πιο απαιτητική μετά την ανάπαυλα, είχε ευκαιρίες και έδωσε το βαθμό στο φινάλε.

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνη με την Έστερ (2-2 εκτός), οπότε και μοιράζεται την τρίτη θέση με τη Χέλσινγκμποργκ, της οποίας και υπερτερεί. Αγνοεί το διπλό στις τέσσερις τελευταίες εξόδους της, στις οποίες είχε από δυο ισοπαλίες και ήττες. Εξέτισε ο αμυντικός Χάρλετουν, θα απουσιάσει για τον ίδιο λόγο ο μέσος Κουγιατέ.

Σάντβικεν Στατιστικά

*Over 3.5 τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια της.

*Goal/Goal και Over 2.5 τα πέντε τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της.

Έρεμπρο – Σάντβικεν στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ