Πτώση σημείου στο Λιγκ Καπ Αγγλίας – Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Στα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ επικεντρώνεται σήμερα Τρίτη το ενδιαφέρον και ενώ το κουπόνι στοιχήματος είναι πλούσιο σε παιχνίδια. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Combo Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Από το Λιγκ Καπ Αγγλίας και την αναμέτρηση ΚΠΡ – Κρίσταλ Πάλας κάνουμε την αρχή, καθώς το διπλό παρουσιάζει μεγάλη πτώση 26.0%, αφού είχε ανοίξει στο 2.00 και πλέον βρίσκεται στο 1.48.

Στο Τσάλεντζ Καπ Σκωτίας τώρα για την αναμέτρηση Ρέιντζερς U21 – Φρέιζερμπουρ όπου ο άσσος είναι το σημείο που υποχωρεί, καθώς άνοιξε στο 1.95 και αυτή τη στιγμή είναι στο 1.48 με πτώση 24.1%.

Στο Λιγκ Τρόφι Αγγλίας τώρα για το ματς Στόκπορτ – Έβερτον U21 όπου η απόδοση της νίκης των γηπεδούχων πέφτει, καθώς από το 1.73 βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 1.33 με πτώση 22.8%.

Τζίροι

Όπως ήταν αναμενόμενο τα παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ συγκεντρώνουν σήμερα το μεγαλύτερο ενδιαφέρον και στην κορυφή βρίσκεται το ματς Ρεάλ Μαδρίτης – Στουτγκάρδη, καθώς έχει συγκεντρώσει 551.871€ ως τώρα και το σχεδόν  74% εχει τοποθετηθεί στον άσσο.

Ακολουθεί η αναμέτρηση Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ με τζίρο 289.611€. Εξ αυτών το σχεδόν 88% έχει πάει στον άσσο.

Συνεχίζουμε με το παιχνίδι Γιουβέντους – Αϊντχόφεν με τζίρο 270.325€. Από αυτά το περίπου 55% έχει πονταριστεί στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:52