Champions League, OPTA 📊 Στατιστικά & Στοιχήματα Τρίτης 17/09

Ανανεώθηκε:
opta-prognostika-chl-triti-17-09

Η OPTA γίνεται όλο και πιο γνωστή στο ελληνικό κοινό. Πρόκειται για την εταιρία που βγάζει εξειδικευμένα στατιστικά στο ποδόσφαιρο. Το Champions League δεν θα μπορούσε να ξεφύγει από την επιμέλειά της.

Φυσικά, τα OPTA Stats μπορούν να οδηγήσουν και σε… προγνωστικά Champions League 2024-25 για τα ματς. Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθούν OPTA Facts τα οποία αφορούν τους αγώνες της Τρίτης 17/09 της League Phase του Champions League.

Πάμε λοιπόν, κατευθείαν στο ψητό!

Προσφορά* Γνωριμίας 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Champions League 2024-25 x OPTA | Στατιστικά Τρίτης 17/09

Παρακάτω θα δείτε OPTA stats και πιθανά προγνωστικά που προκύπτουν από αυτά σε κάθε αγώνα της πρώτης αγωνιστικής.

Γιουνγκ Μπόις – Άστον Βίλα

📊 Ο Μεσάκ Ελία σκόραρε σε δύο από τα τρία εντός έδρας παιχνίδια της Γιουνγκ Μπόις στο UEFA Champions League την περασμένη σεζόν (εναντίον της Λειψίας και της Μάντσεστερ Σίτι), σημειώνοντας τα μισά από τα γκολ που πέτυχε στο Wankdorf Stadium στη διοργάνωση το 2023-24 (2/4) η ομάδα.

➡️ Σε απόδοση 5.00 το να σκοράρει οποτεδήποτε ο Μεσάκ Ελία στο Γιουνγκ Μπόις – Άστον Βίλα!


Γιουβέντους – Αϊντχόφεν

📊 Ο Γιοάν Μπακαγιόκο είχε κατά μέσο όρο 2,6 ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν από ανοιχτό παιχνίδι ανά 90′ στο Τσάμπιονς Λιγκ την περασμένη αγωνιστική περίοδο – οι περισσότερες από κάθε άλλο εξτρέμ στη διοργάνωση (με τουλάχιστον 300 λεπτά συμμετοχής).

➡️ Σε απόδοση 2.20 το Over 0.5 σουτ στο τέρμα του Μπακαγιόκο στο Γιουβέντους – Αϊντχόφεν Ελβετίας!


Μίλαν – Λίβερπουλ

📊 Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει και τα τρία παιχνίδια της στο Τσάμπιονς Λιγκ στο στάδιο Giuseppe Meazza, κερδίζοντας 1-0 το 2008, 2-0 το 2022 την Ίντερ και 2-1 τη Μίλαν το 2021. Οι Κόκκινοι είναι η μοναδική ομάδα που έχει παίξει εκεί περισσότερες από μία φορές ως φιλοξενούμενη ομάδα στη διοργάνωση, διατηρώντας παράλληλα το ποσοστό επιτυχίας στο 100%.

➡️ Σε απόδοση 1.95 η νίκη της Λίβερπουλ στο Μίλαν – Λίβερπουλ!


Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ

📊 Στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα του Τσάμπιονς Λιγκ εναντίον της Ντιναμό Ζάγκρεμπνίκη με 5-0 το 2015 – η Μπάγερν Μονάχου είχε κατά μέσο όρο 77% κατοχή μπάλας, είχε 27 σουτ και κατέγραψε 51 επαφές στα αντίπαλα καρέ. Παράλληλα, αντιμετώπισε μόλις έξι σουτ στην κόντρα και περιόρισε την κροατική ομάδα σε πέντε επαφές μέσα στην περιοχή της.

➡️ Σε απόδοση 3.10 το Bet Builder με περισσότερες κάρτες για Ντιναμό, Μπάγερν να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ και περισσότερα κόρνερ για Μπάγερν στο Μπάγερν Μονάχου – Ντιναμό Ζάγκρεμπ!


Ρεάλ Μαδρίτη – Στουτγκάρδη

📊 Ο Βινίσιους Τζούνιορ της Ρεάλ Μαδρίτης έχει άμεση συμμετοχή σε περισσότερα γκολ από οποιονδήποτε άλλο παίκτη στο UEFA Champions League τις τελευταίες τρεις σεζόν, σκοράροντας 17 γκολ και δίνοντας 15 ασίστ σε 35 αγώνες από την περίοδο 2021-22.

➡️ Σε απόδοση 3.30 το Bet Builder με Over 1.5 σουτ στο τέρμα για Βινίσιους και Εμπαπέ, και νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο Ρεάλ Μαδρίτη – Στουτγκάρδη!


Σπόρτινγκ – Λιλ

📊 Η Λιλ δεν έχει κερδίσει ποτέ εναρκτήριο παιχνίδι της σε Τσάμπιονς Λιγκ, έχοντας τρεις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε επτά αντίστοιχες αναμετρήσεις. Όταν ξεκινάει με εκτός έδρας παιχνίδι, έχει χάσει τρία από τα τέσσερα και δεν έχει καταφέρει να σκοράρει σε κανένα από αυτά που ηττήθηκε.

➡️ Σε απόδοση 2.75 η Σπόρτινγκ να κερδίσει χωρίς να δεχτεί γκολ στο Σπόρτινγκ – Λιλ!

Προσφορά* Γνωριμίας 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το Champions League 2024-25 στους Betarades

Το Champions League παίζει στο αγαπημένο σου ενημερωτικό site για το στοίχημα, το Betarades.gr! Εκτός από τα καλύτερα προγνωστικά Champions League θα βρείτε κι άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

➡ Ήδη, διαβάζετε δυνατά μακροχρόνια Champions League για κατάκτηση, πρώτο σκόρερ και άλλα.

➡ Βρίσκετε τις αποδόσεις κατάκτησης Champions League αλλά και το στοίχημα Πρώτος Σκόρερ Champions League!

➡ Φυσικά, θα έχετε καθημερινά το πρόγραμμα Champions League και live τη βαθμολογία Champions League για το League Phase.

➡ Το Betarades.gr έχει ετοιμάσει τα ρόστερ για όλες τις Champions League Ομάδες με αστέρι, προπονητή, στατιστικά, ιστορικό στη διοργάνωση και άλλα.

➡ Τέλος, μπορείτε να απολαμβάνετε καθημερινά τα βίντεο της ομάδας μας για το Champions League στο YouTube, αλλά και τα Betarades Podcasts για το Champions League 2024 με ανάλυση, προγνωστικά και συνολικό σχολιασμό.

Προσφορά* Γνωριμίας 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ