Ο Λαμίν Γιαμάλ μίλησε για την viral φωτογραφία του με τον Λιονέλ Μέσι

Ανανεώθηκε:
lamine-yamal-messi-viral-photo

Το 2007, μια φωτογραφία τραβήχτηκε στο Camp Nou για ένα φιλανθρωπικό ημερολόγιο. Σε αυτή, ένας 20χρονος Λιονέλ Μέσι ποζάρει με ένα μωρό – τον Λαμίν Γιαμάλ.

Προσφορά* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ➡️ Κωδικός* BETARADES
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτή η φωτογραφία έγινε πρόσφατα viral, αναδεικνύοντας την απίστευτη σύνδεση μεταξύ δύο γενεών ποδοσφαιρικών ταλέντων.

➡️ Βρείτε στο σύνδεσμο τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος!

Η ανάδειξη του Γιαμάλ

Ο Γιαμάλ, πλέον έφηβος, έχει αναδειχθεί σε σούπερ σταρ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Μετά από μια εξαιρετική πρώτη σεζόν με τη Μπαρτσελόνα, έκανε αίσθηση και στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την εθνική Ισπανίας.

Ενώ ο Γιαμάλ είπε στον ισπανικό τηλεοπτικό σταθμό Antena 3 ότι είναι «αδύνατο» να φτάσει στο επίπεδο του οκτώ φορές νικητή της Χρυσής Μπάλας, ο προπονητής της Χιρόνα, Μισέλ, επέμεινε ότι ο Ισπανός έφηβος θα μπορούσε μια μέρα να γίνει τόσο καλός όσο ο Μέσι.

Ο Μισέλ δήλωσε: “Ο Λαμίν είναι ένας παράγοντας που κάνει τη διαφορά. Για μένα, είναι ήδη ένας από τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στα 17 του χρόνια”.

“Είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς ότι μετά τον Μέσι θα ερχόταν ένας άλλος [όπως αυτός], αλλά ελπίζω ότι ο Λαμίν θα συνεχίσει να βελτιώνεται γιατί είναι παίκτης που μπορεί να φτάσει σε αυτό το επίπεδο”.

Οι δηλώσεις του Γιαμάλ

Όταν ρωτήθηκε για τη φωτογραφία, ο Γιαμάλ απάντησε με ταπεινότητα: “Λοιπόν, αν μου χαρίστηκε κάποιο από το ταλέντο του, τότε υπάρχουν πολλά ακόμα να προσφέρω”.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Χάνσι Φλικ, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την απόδοση του Γιαμάλ, τονίζοντας τη σημασία του πρώτου του γκολ και την ποιότητα του παιχνιδιού του.

“Ήμουν πολύ χαρούμενος γιατί έβαλε το γκολ”, είπε ο Φλικ. “Το πρώτο γκολ ήταν απίστευτο, πολύ καλό από τον Λαμίν, και αξίζαμε τη νίκη και το αποτέλεσμα”, πρόσθεσε.

Η ιστορία του Γιαμάλ και η σύνδεσή του με τον Μέσι δείχνουν τη συνέχεια του ταλέντου στο ποδόσφαιρο. Καθώς ο Γιαμάλ συνεχίζει να αναπτύσσεται, πολλοί αναμένουν να δουν αν θα μπορέσει να φτάσει τα ύψη του προκατόχου του.

Προσφορά* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ➡️ Κωδικός* BETARADES
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ