Οι δηλώσεις του Φαν Πέρσι που προκάλεσαν σάλο μετά τη συντριβή με 9-1

Ανανεώθηκε:
robin-van-persie-salos-9-1-sintrivi-alkmaar

Ο Ρόμπιν Φαν Πέρσι, στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας, αντιμετώπισε ένα σοβαρό εμπόδιο. Εδώ θα βρείτε τα κορυφαία προγνωστικά στοιχήματος!

Προσφορά* Γνωριμίας 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομάδα του, η Χέρενφεν, υπέστη συντριπτική ήττα με 9-1 από την ΑΖ Άλκμααρ.

Η αντίδραση του προπονητή

Παρά το βαρύ σκορ, ο Φαν Πέρσι διατήρησε την ψυχραιμία του, δηλώνοντας:

“Χάσαμε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Τελικά αυτό είναι. Πήραμε περισσότερα μαθήματα από αυτό το ματς από ό,τι συνήθως. Αυτό είναι μέρος του ποδοσφαίρου.”

Ο πρώην επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Άρσεναλ επέμεινε ότι δεν θα αλλάξει την προσέγγισή του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

“Ούτε 30-1 [να χάναμε]. Πρέπει να συνεχίσεις να κάνεις αυτό στο οποίο είσαι καλός ως ομάδα, ειδικά σε δύσκολες στιγμές.”

Ο πρώην επιθετικός της Τότεναμ, Τρόι Πάροτ, πέτυχε τέσσερα γκολ, σκοράροντας τρεις φορές σε 10 λεπτά. Η AZ Άλκμααρ έσπασε το ρεκόρ της μεγαλύτερης νίκης της στην Eredivisie.

Δείτε τα καλύτερα στιγμιότυπα και τα γκολ της απίθανης νίκης της Άλκμααρ:

Η πίστη στο πλάνο

Παρά την κριτική, ο Βαν Πέρσι παραμένει σταθερός στην πίστη του στο πλάνο και τους παίκτες του, δηλώνοντας: “Συνεχίζουμε να παίζουμε το ίδιο. Σε αυτό πιστεύω, σε αυτό πιστεύουμε.”

“Δεν υποστεί κάποιο τραύμα από αυτό, ούτε και οι παίκτες μου”, πρόσθεσε.

Ο Φαν Πέρσι έχει επικριθεί ότι «παίζει με τη φωτιά» με την τακτική του, με τον Ολλανδό να προτιμά ένα στυλ παιχνιδιού υψηλού ρίσκου.

Το τακτικό του στήσιμο φάνηκε να αποτυγχάνει ολοκληρωτικά απέναντι στην AZ Άλκμααρ και είναι ξεκάθαρο ότι έχει ακόμα πολλά να μάθει.

Προσφορά* Γνωριμίας 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ