*Φάση των «32» του Λιγκ Καπ. Σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση κρίνεται απευθείας στα πέναλτι.

*Με Under 2.5 γκολ έληξαν τα 3/3 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με No Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/3 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΜΠΛΑΚΠΟΥΛ (Α’ ΑΓΓΛΙΑΣ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη εναντίον της Έξετερ με σκορ 2-1, στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Χάμιλτον στο 19’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Φράνσις στο 88’. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χάσμπαντ στο 90+4’.

Τα «χρειάστηκε» η Μπλάκπουλ, αλλά πήρε το τρίποντο. Προηγήθηκε σχετικά νωρίς και φάνηκε να ελέγχει το ματς, όμως στα τελευταία λεπτά υπέκυψε, δεχόμενη την ισοφάριση. Δεν το έβαλε κάτω και στις καθυστερήσεις πέτυχε το γκολ που της χάρισε τη νίκη.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται το τελευταίο διάστημα, δείχνει να έχει βρει ρυθμό, καθώς παραμένει αήττητη εδώ και πέντε αγώνες, ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Η αλλαγή προπονητή της έχει δώσει άλλο αέρα, ενώ σήμερα θα αγωνιστεί για τέταρτο διαδοχικό ματς μπροστά στο κοινό της. Φιλοξενεί ομάδα από τη Τσάμπιονσιπ και φυσικά ο στόχος της είναι να την αφήσει εκτός συνέχειας, παίρνοντας μία ακόμα μεγάλη πρόκριση και δίνοντας συνέχεια στην πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί στη διοργάνωση αυτή.

Μπλάκπουλ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 5/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 5/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΕΦΙΛΝΤ ΓΟΥΕΝΣΝΤΕΙ (ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της ΚΠΡ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Μπάναν στο 90+3’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Λόιντ στο 90+6’.

Το τρίποντο μέσα από τα χέρια της έχασε η Σέφιλντ Γουένσντεϊ. Καλύτερη καθ’ όλη τη διάρκεια του ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί στις καθυστερήσεις. Παρ’ όλα αυτά ελάχιστα λεπτά αργότερα έβγαλε αδράνεια, με αποτέλεσμα να δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης.

Καθόλου πειστική με την εικόνα της το τελευταίο διάστημα, μετράει μόλις μία νίκη στα πέντε πρόσφατα παιχνίδια της (1-1-3), ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Σε γενικές γραμμές δείχνει να δυσκολεύεται μεσοεπιθετικά, σκοράροντας με το σταγονόμετρο στα περισσότερα παιχνίδια της, ενώ από την άλλη είναι τρομερά επιρρεπής στα μετόπισθεν, καθώς δεν έχει κρατήσει ανέπαφη την εστία της σε καμία από τις αναμετρήσεις της μετά την πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Σέφιλντ Γουένσντεϊ Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Over 2.5 τα 3/5 τελευταία ματς.

Μπλάκπουλ – Σέφιλντ Γουένσντεϊ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ