*Φάση των «32» του Λιγκ Καπ. Σε περίπτωση ισοπαλίας η πρόκριση κρίνεται απευθείας στα πέναλτι.

*Με Over 2.5 γκολ έληξαν τα 3/5 τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων.

*Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια μεταξύ των δυο ομάδων.

ΠΡΕΣΤΟΝ (ΤΣΑΜΠΙΟΝΣΙΠ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία εναντίον της Μίντλεσμπρο με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Κόνγουεϊ στο 16’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Γένσεν στο 43’.

Αποτελεσματική εμφάνιση και ισόπαλο αποτέλεσμα για την Πρέστον. Αν και έμεινε πίσω στο σκορ σχετικά νωρίς, βρήκε τρόπο να ισοφαρίσει λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Στην επανάληψη πιέστηκε, αλλά κατάφερε να κρατήσει το σκορ απαράλλακτο ως το τέλος.

Δεν ικανοποίησε με την εικόνα της στις τελευταίες δύο αναμετρήσεις της, γι’ αυτό και απέτυχε να αποσπάσει νικηφόρο αποτέλεσμα. Σε γενικές γραμμές είναι μαχητική, βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα και ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας. Δύσκολο το έργο της σήμερα, καθώς φιλοξενεί ομάδα από τη μεγαλύτερη κατηγορία της χώρας, όμως είναι ένα καλό «τεστ» και μια μεγάλη πρόκληση. Δύο νίκες σε τρία παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις μετράει μπροστά στο κοινό της, με 3 γκολ υπέρ και 2 κατά.

Πρέστον Στατιστικά

*Με No Goal τα 3/5 τελευταία ματς.

*Με Over 2.5 τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΦΟΥΛΑΜ (ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία εναντίον της Γουέστ Χαμ με σκορ 1-1, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. Προβάδισμα πήραν οι γηπεδούχοι με τον Χιμένεζ στο 24’, όμως ισοφαρίστηκαν από τον Ινγκς στο 90+5’.

Ένα πολύ σημαντικό τρίποντο έχασε μέσα από τα χέρια της. Είχε τον έλεγχο του ματς, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και κατάφερε να προηγηθεί από το πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη όμως και συγκεκριμένα στις καθυστερήσεις του αγώνα, υπέκυψε, δεχόμενη το γκολ της ισοφάρισης.

Κλήρωση με «παγίδες», καθώς αντιμετωπίζει την Πρέστον που αγωνίζεται στη Τσάμπιονσιπ. Δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει την αντίπαλό της, καθώς είναι σχεδόν δεδομένο πως θα βρεθεί σε δύσκολη θέση. Η εικόνα της μέχρι στιγμής έχει αφήσει θετικές εντυπώσεις, σκοράρει με συνέπεια ακόμα και μακριά από το γήπεδό της, ενώ μετράει δύο νίκες σε πέντε ματς (2-2-1). Αμυντικά δεν είναι σταθερή και αυτό της έχει στερήσει ήδη σημαντικούς βαθμούς, κάτι που θα πρέπει να προσέξει σήμερα.

Φούλαμ Στατιστικά

*Με Goal/Goal τα 3/5 πρόσφατα παιχνίδια.

*Με Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς.

Πρέστον – Φούλαμ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ