* 3ος γύρος – Φάση των “32”.

* Νοκ άουτ παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

* Πρωτη μεταξύ τους αναμέτρηση από τον Οκτώβριο του 2009.

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ (Πρέμιερ)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας νίκη (0-3) επί της Σαουθάμπτον. Στο 33’ η Σαουθάμπτον έχασε πέναλτι με τον Άρτσερ κι εν συνεχεία οι Ντε Λιχτ (35’), Ράσφορντ (41’), Γκαρνάτσο (90+6’) σκόραραν για τη Γιουνάιτεντ. Στο 79’ αποβλήθηκε ο Στίβενς της Σαουθάμπτον.

Ευεργετική η διακοπή για τους “κόκκινους διάβολους”, το Σάββατο επιβεβαίωσαν τη θετική τους παράδοση στη νότια ακτή, αλλά για να τα καταφέρουν δεινοπάθησαν στο πρώτο ημίωρο.

Νωθρό το ξεκίνημα στη Γιουνάιτεντ στο St. Mary’s, έχασε τον έλεγχο της κυκλοφορίας, έγιναν αρκετά ατομικά λάθη με χειρότερο όλων τον Νταλό, ο οποίος υπέπεσε και στο πέναλτι. Ο Ονάνα όμως έκανε την πρώτη του απόκρουση στην Πρέμιερ Λιγκ και το μομέντουμ της αναμέτρηση άλλαξε άρδην.

Ο κορυφαίος μέχρις εκείνο το σημείο Ντε Λιχτ έδωσε τη λύση με κεφαλιά σε στατικό του Φερνάντες και πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι έγινε το 0-2, με έξυπνη εκτέλεση του Ράσφορντ, σε δεύτερο χρόνο από νέο στατικό.

Εύκολη η διαχείριση του δεύτερο ημιχρόνου για τη Γιουνάιτεντ, δεν επέτρεψε ούτε ένα σουτ στην Σαουθάμπτον κι ο Γκαρνάτσο που πέρασε ως αλλαγή έκλεισε το σκορ. Ως αλλαγή έκανε ντεμπούτο ο Ουγκάρτε (μέσος), σήμερα πιθανώς να ξεκινήσει για να βρει ρυθμό με την ομάδα.

“Όλα οκ” σύμφωνα με τον Τεν Χάαχ οι Μαζράουι (μπακ), Ντε Λιχτ (στόπερ), Μαρτίνες (στόπερ) που αποκόμισαν ενοχλήσεις το Σάββατο, θα είναι διαθέσιμοι απόψε.

Προοδεύει, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Σο (αρ. μπακ), εκτός δράσης παραμένουν και οι τραυματίες Λίντελοφ (στόπερ), Μαλάσια (αρ. μπακ), Γιορό (στόπερ), Μάουντ (μέσος), Χόιλουντ (φορ).

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* “2-3 γκολ” τα 4/5 τελευταία φετινά παιχνίδια της.

* No Goal τα 3/4 τελευταία εντός έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ (League One)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα (3-0) από την Στίβενεϊτζ. Σκόρερ των γηπεδούχων οι Λιστ (54’, 89’), Πιερτζιάνι (59’).

Διεκόπη το νικηφόρο σερί (3/3) της Μπάρνσλεϊ, πρώτη εκτός έδρας ήττα της σεζόν αυτή του περασμένου Σαββάτου, η οποία την έριξε στην 7η θέση της 3ης κατηγορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο η Μπάρσνλεϊ, δεν απειλήθηκε και άγγιξε το προβάδισμα σε κόρνερ. Στο δεύτερο μέρος όμως ο Στίβενεϊτζ άνοιξε το σκορ από γέμισμα πλαγίου άουτ και λίγο αργότερα “καθάρισε” το ματς με κεφαλιά σε κόρνερ.

Για να βρεθεί στους “32” της διοργάνωσης έκανε δύο σημαντικές προκρίσεις, στις 13 Αυγούστου απέκλεισε εκτός έδρας τη Γουίγκαν (1-1 κ.δ.) στη διαδικασία των πέναλτι και δύο εβδομάδες αργότερα ξεπέρασε το εμπόδιο της ανώτερης Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (1-0 εντός).

Ο κόουτς Κλαρκ, δηλωμένος οπαδός της Γιουνάιτεντ ως παιδί, αποκάλυψε ότι θα κάνει αλλαγές στο αρχικό του σχήμα. Εκτός ο Πάινς (στόπερ) λόγω διάσεισης, δύσκολα θα προλάβει ο Τζαλό (εξτρέμ).

ΜΠΑΡΝΣΛΕΪ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της.

* Goal/Goal τα 13/15 τελευταία εκτός έδρας.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπάρνσλεϊ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ