*27η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μπρούσκε – Νοβοριζοντίνο 0-0

* Η Νοβοριζοντίνο έχει κερδίσει την Μπρούσκε την μοναδική φορά που την υποδέχθηκε, πριν δύο χρόνια, με 1-0.

ΝΟΒΟΡΙΖΟΝΤΙΝΟ

Προηγούμενο ματς: Η Νοβοριζοντίνο κέρδισε 2-0 εντός έδρας την Μποταφόγκο Σάο Πάουλο, με δύο γκολ του Γουαγκίνιο στο 10’ και στο 45’. Μάλιστα μετά το 26ο λεπτό έπαιζε με παίκτη λιγότερο, αλλά μόλις για 10 λεπτά, αφού στο 36’, η αριθμητική ισορροπία αποκαταστάθηκε. Αλλά στο δεύτερο ημίχρονο είχε δύο ακόμη αποβολές (!), στο 63’ και στο 82’.

Η Νοβοριζοντίνο κέρδισε και την Μπρούσκε με 2-0, αν και ήταν μία νίκη που θεωρούνταν αναμενόμενη και την πλήρωσε με “βαρύ” τίμημα, καθώς αποβλήθηκαν τρεις παίκτες της (!) που θα λείψουν από τον σημερινό αγώνα!

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη της στους τρεις τελευταίους αγώνες, 11η στους 21 πιο πρόσφατους, όπου έχει χάσει μόνο από Σεαρά και Πόντε Πρέτα εκτός.

Ειδικά στο γήπεδό της είναι αήττητη εδώ και 11 παιχνίδια, με έξι νίκες και μία ισοπαλία.

Διατηρείται επομένως στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στο +5 από την πέμπτη θέση που δεν εξασφαλίζει άνοδο.

Νοβοριζοντίνο Στατιστικά

*6/7 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της.

*5/7 Ν/G στα τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΠΡΟΥΣΚΕ

Προηγούμενο ματς: Η Μπρούσκε κέρδισε 3-1 εντός έδρας την Βίλα Νόβα, ανοίγοντας το σκορ μόλις στο πρώτο λεπτό, με τον Ντεντίνιο, πριν πετύχει δεύτερο τέρμα με τον Ντιέγκο Ματίας στο 80’. Και ενώ μείωσε η αντίπαλος της με τον Ελίας στο 83’, ο Κέκε στο 86ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Μπρούσκε επέστρεψε στις νίκες, μετά από δύο αγώνες που δεν είχε σκοράρει καν, κερδίζοντας με 3-1 εντός έδρας την Βίλα Νόβα, αν και ουσιαστικά έπαιζε σε ουδέτερο γήπεδο.

Αυτή ήταν η έκτη νίκη της στους 12 τελευταίους αγώνες της εντός, όπου έχει και τρεις ήττες μαζί με τρεις “λευκές” ισοπαλίες (0-0)! Βέβαια μακριά από την έδρα της δεν έχει ακόμη νίκη στο εθνικό πρωτάθλημα, αλλά και γενικότερα στα 18 τελευταία παιχνίδια της. Όμως φέρνει αρκετές ισοπαλίες, αφού σε αυτό το διάστημα έχει 10 Χ και οκτώ ήττες.

Παρόλο που σκόραρε τρία τέρματα στον τελευταίο αγώνα, εξακολουθεί να έχει τη χειρότερη επίθεση της κατηγορίας.

Είναι πάντα εντός ζώνης υποβιβασμού, ενώ επειδή έχει τις λιγότερες νίκες στο πρωτάθλημα και πολλές ισοπαλίες, υστερεί σε πιθανές ισοβαθμίες, αλλά πλέον βρίσκεται στο -2 από μία θέση παραμονής.

Μπρούσκε Στατιστικά

*14/18 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

*8/10 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

Νοβοριζοντίνο – Μπρούσκε στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ