*27η αγωνιστική

*Στον πρώτο γύρο: Μιρασόλ – Γκουαρανί 3-0

*5/6 G/G & Over 2,5 στα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια.

ΓΚΟΥΑΡΑΝΙ

Προηγούμενο ματς: Η Γκουαρανί έχασε 2-1 εκτός έδρας από την Παϊσαντού, αν και προηγήθηκε με τον Ντόουγκλας Μπατσελάρ στο 22ο λεπτό. Ισοφαρίστηκε από τον Ζιν Ντίας στο 46’, πριν δεχθεί δεύτερο τέρμα από τον Κέβιν στο 54ο λεπτό.

H Γκουαρανί ηττήθηκε με 2-1 εκτός έδρας από την Παϊσαντού, δεύτερη συνεχόμενη ήττα της, μετά από το καλύτερο σερί της μέσα στο 2024, το οποίο ήταν μόλις τέσσερις αγώνες χωρίς ήττα!

Στο γήπεδό της μάλιστα είναι αήττητη εδώ και τέσσερα παιχνίδια, με τρεις νίκες σε αυτό το διάστημα, μαζεύοντας δηλαδή 10 βαθμούς.

Ακόμη βέβαια παραμένει ουραγός, μένοντας λίγο πιο πίσω, στο -7 από μία θέση παραμονής, με αρκετές αγωνιστικές ακόμη να απομένουν, κάτι που της δίνει σημαντικές ελπίδες και πιθανότητες να πετύχει ένα αγωνιστικό θαύμα!

Άλλωστε πριν από πέντε αγωνιστικές είχε τόσους βαθμούς, ώστε μόνο η ABC το 2013 είχε καταφέρει να μείνει κατηγορία με μεγάλο ντεμαράζ, με ανάλογη βαθμολογική συγκομιδή.

Γκουαρανί Στατιστικά

*5/6 αγώνες με 2-3 γκολ στα τελευταία παιχνίδια της

*5/7 over 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΜΙΡΑΣΟΛ

Προηγούμενο ματς: Η Μιρασόλ έφερε 0-0 εντός έδρας απέναντι στην Αμαζόνας, αν και ήταν αρκετά επιθετική, είχε δοκάρι, ενώ της ακυρώθηκε και γκολ στις καθυστερήσεις.

Η Μιρασόλ δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την έδρα της, και μετά από ένα διάστημα που φάνηκε σοκαρισμένη στο παιχνίδι, έκανε ευκαιρίες, αλλά “κόλλησε” στο 0-0 εντός απέναντι στην Αμαζόνας.

Γενικώς έχει εφτά νίκες στους 15 τελευταίους αγώνες, διάστημα στο οποίο έχει γνωρίσει και τρεις ήττες. Μακριά από την έδρα της έχασε τον πιο πρόσφατο αγώνα, έπειτα από τέσσερα παιχνίδια στα οποία είχε τρεις σερί νίκες και μία ισοπαλία.

Το θετικό είναι πώς την βοηθούν τα υπόλοιπα αποτελέσματα, επομένως είναι πάντα εντός πρώτης τετράδας και θέσεων που οδηγούν στην άνοδο, στην 3η θέση, αλλά στο +1 από την πέμπτη ομάδα του βαθμολογικού πίνακα.

Μιρασόλ Στατιστικά

*17/21 N/G στα τελευταία παιχνίδια της

*18/23 under 2,5 στα τελευταία παιχνίδια της

Γκουαρανί – Μιρασόλ στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ