* 1η αγωνιστική

* Goal/Goal & Over 2.5 τα τέσσερα μεταξύ τους παιχνίδια, όλα στο Champions League.

* Σε όμιλο του 2021 η Λίβερπουλ κέρδισε δις (1-2 εκτός & 3-2 εντός). Αναμετρήθηκαν και στους τελικούς της διοργάνωσης το 2005 & το 2007, με τη Λίβερπουλ να κατακτά το πρώτο τρόπαιο και τη Μίλαν να παίρνει ρεβάνς στο ΟΑΚΑ.

* Η Μίλαν έχει ρεκόρ 13-14-19 απέναντι σε αγγλικές ομάδες, 9-5-7 εντός έδρας.

* Η Λίβερπουλ έχει ρεκόρ 17-6-18 απέναντι σε ιταλικές ομάδες, 7-4-9 εκτός έδρας.

*Δείτε τα Προγνωστικά Champions League της Τρίτης 17/09!

ΜΙΛΑΝ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη (4-0) επί της Βενέτσια. Σκόρερ της Μίλαν οι Ερναντές (2’), Φοφανά (16’), Πούλισικ με πέναλτι (25’) και Έιμπραχαμ με πέναλτι (29’).

Ευεργετική η διακοπή των εθνικών ομάδων για τους “ροσσονέρι”, ξέσπασαν το Σάββατο απέναντι στους νεοφερμένους Βενετούς κρατώντας για πρώτη φορά ανέπαφη εστία με τον Φονσέκα στον πάγκο, μετά την προβληματική εκκίνηση (0-2-1) με 6 γκολ παθητικό σε τρία ματς.

Μπήκε αποφασισμένη στο παιχνίδι η Μίλαν, πήρε γρήγορο προβάδισμα με συνεργασία από την αριστερή της πλευρά (Λεάο – Ερναντές). Σε κόρνερ ήρθε το 2-0 και με δύο εκτελέσεις πέναλτι “καθάρισε” το παιχνίδι από το ημίχρονο, για να κάνει συντήρηση δυνάμεων στο δεύτερο μέρος, δίχως να απειληθεί από τη Βενέτσια σε κάποιο σημείο.

Βρήκε δίχτυα για πρώτη φορά ο νεοφερμένος Φοφανά που καλείται να δώσει ένταση στη μεσαία της γραμμή, λογαριασμό άνοιξε και ο Έιμπραχαμ, ενώ κορυφαίος του συνόλου ήταν ο Πούλισικ.

“Η Λίβερπουλ είναι μία σπουδαία ομάδα, πολύ δυνατή στο παιχνίδι κατοχής με ατομική ποιότητα. Θα πρέπει να αμυνθούμε τέλεια για να κερδίσουμε, δεν μπορούμε να κάνουμε λάθη γιατί θα μας τιμωρήσουν.” δήλωσε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου ο κόουτς Φονσέκα.

Στα αγωνιστικά νέα, τραυματίες είναι οι ρολίστες Φλορέντσι (δεξί μπακ), Τιαό (στόπερ), Μπενασέρ (μέσος) κι ο αναπληρωματικός Σπορτιέλο (κίπερ). Εκτός ευρωπαϊκής λίστας ο Γιόβιτς (φορ) που δεν υπολογίζεται.

ΜΙΛΑΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Over 2.5 τα τέσσερα φετινά παιχνίδια της.

* Σκόραρε 2+ φορές στα 5 τελευταία εντός έδρας.

* No Goal τα 6/8 τελευταία εντός έδρας για το Champions League.

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα (0-1) από τη Νότιγχαμ Φόρεστ. Ο Χάντσον-Οντόι πέτυχε το καθοριστικό γκολ στο 72ο λεπτό.

Κόπηκε η φόρα των “κόκκινων” στην επιστροφή τους από τη διακοπή, με απρόσμενο τρόπο έσπασε το νικηφόρο σερί της εκκίνησης το Σάββατο, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα από την Φόρεστ για πρώτη φορά από το 1969!

Απαράλλαχτη η 11αδα του Σλοτ για 3ο διαδοχικό παιχνίδι, αυτή την φορά όμως έλειπε η υψηλής ποιότητας δημιουργία (0.94 xGoals) και δικαίως γκέλαρε απέναντι σε αντίπαλο απόλυτα συγκεντρωμένο ανασταλτικά.

Ο Ντίας είχε δοκάρι νωρίς για τη Λίβερπουλ, κυνηγώντας χαμένη φάση, ο Ζότα απείλησε πριν το ημίωρο και οι ΜακΆλιστερ, Φαν Ντάικ απείλησαν με κεφαλιές πριν την ανάπαυλα.

Περιορίστηκαν οι “κόκκινες” απειλές μετά την ανάπαυλα, ειδικά μετά την τριπλή αλλαγή του Σλοτ, με τους Νούνιες, Χάκπο, Μπράντλεί να μην βοηθούν. Αντιθέτως, η Φόρεστ έγινε πολύ επικίνδυνη στις μεταβάσεις με τους “φρέσκους” εξτρέμ της κι ο τελευταίος ήταν που έχασε τον Χάντσον-Οντόι στο 0-1. Εν συνεχεία, η Φόρεστ ήταν που έφτασε πιο κοντά σε δεύτερο γκολ, παρά η Λίβερπουλ σε ισοφάριση.

“Έχουμε μεγάλο σεβασμό για τη Μίλαν. Διαθέτει ποιότητα, δεν την φοβόμαστε, αλλά σεβόμαστε όλους τους παίκτες. Έδειξαν ότι είναι σε καλή κατάσταση με την τελευταία νίκη.” δήλωσε ο κόουτς Σλοτ.

Ακόμα ψάχνει τα πρώτα λεπτά συμμετοχής με τη νέα του ομάδα ο Κιέζα (εξτρέμ), μοναδική απουσία ο τραυματίας Έλιοτ (μέσος) που αναμένεται να χάσει τις τρεις επόμενες εβδομάδες.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 5 τελευταία επίσημα παιχνίδια της.

* Σκόραρε 2+ φορές στα 5/6 τελευταία εκτός έδρας.

* Over 2.5 τα 9/11 τελευταία εκτός έδρας για το Champions League.

Μίλαν – Λίβερπουλ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ