* 1η αγωνιστική.

* Δεν έχουν συναντηθεί ποτέ στην ιστορία τους στα πλαίσια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων.

* Κυρίαρχη η Ρεάλ Μαδρίτης κόντρα σε γερμανικές ομάδες, μετράει 42-16-24, ακόμα πιο καθαρή η υπεροχή της εντός έδρας με 29-7-3.

* Αρνητική παράδοση για τη Στουτγάρδη απέναντι σε ισπανικούς συλλόγους, μετράει 3-4-8, 1-2-5 εκτός έδρας. Δεν έχει κερδίσει ποτέ ισπανική ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ, ηττήθηκε στα 4/6.

*Δείτε τα Προγνωστικά Champions League της Τρίτης 17/09!

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ (Ισπανία)

Προηγούμενο ματς: Νίκησε με 2-0 για το πρωτάθλημα εκτός έδρας τη Ρεάλ Σοσιεδάδ με δύο πέναλτι από Βινίσιους (58’) και Εμπαπέ (75’).

Πήρε ένα διπλό στο Σαν Σεμπαστιάν που δεν το άξιζε, “πάτησε” πάνω στην αφέλεια των νεαρών παικτών των αντιπάλων, οι οποίοι υπέπεσαν σε πέναλτι που όφειλαν να είχαν αποφύγει. Το δεύτερο μάλιστα αμφισβητείται από τους Βάσκους, οι οποίοι γενικότερα είχαν παράπονα από τη διαιτησία και δεν τα έκρυψαν μετά το τέλος του αγώνα.

Δεν έχει ξεκινήσει καλά η νέα γενια των “γκαλάκτικος” που ονειρευόταν ο Φλορεντίνο Πέρεθ. Ο Βινίσιους έχει σκοράρει μόνο με πέναλτι μέχρι στιγμής, ο Εμπαπέ επίσης βρίσκει δίχτυα κυρίως από την άσπρη βούλα, φαίνεται να υπάρχει ενδοαποδυτηριακή κόντρα μεταξύ του Ροντρίγκο και του Μπέλινχαμ ενώ γενικότερα ο Βραζιλιάνος ανοιχτά αντιδρά στο “BMV” που έχει προωθηθεί από τα αρχικά του Άγγλου και των Εμπαπέ, Βινίσιους, ως αντίστοιχο του άλλοτε “BBC” των Μπενζεμά, Μπέιλ και Κριστιάνο Ρονάλντο.

Επιπλέον πολύ σημαντικό πρόβλημα, οι πολλοί τραυματισμοί, οι οποίοι μάλιστα δεν σταματούν να προκύπτουν. Τελευταίο “θύμα” ο Μπραΐμ Ντίαθ, ο οποίος αποχώρησε πρόωρα από το παιχνίδι με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ και οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν σοβαρό πρόβλημα στον προσαγωγό, το οποίο θα τον κρατήσει τρεις μήνες εκτός αγωνιστικών χώρων. Προστίθεται επομένως στους χαφ Καμαβινγκά και Θεβάγιος, οι οποίοι δεν υπολογίζονται για αρκετό καιρό ακόμα.

Ως κάτοχος του τροπαίου αλλά και πρωταθλήτρια Ισπανίας, ξεκινά τη νέα εποχή του Τσάμπιονς Λιγκ από το “Σαντιάγο Μπερναμπέου” με ένα από τα σχετικά εύκολα παιχνίδια που της έχουν τύχει σε αυτή τη φάση. Στόχος είναι όπως κάθε χρόνο η κατάκτηση του τίτλου, του οποίου είναι πολυνίκης με συντριπτική διαφορά έναντι της δεύτερης Μίλαν, έχοντας 15 έναντι 7 των Ιταλών.

“Χάσαμε τους Κρόος, Νάτσο και Χοσέλου, αλλά αποκτήσαμε τον καλύτερο ποδοσφαιριστή στον κόσμο. Πιστεύω πως φέτος έχουμε καλύτερο ρόστερ σε σχέση με πέρυσι” ανέφερε ο Κάρλος Αντσελότι, προσθέτοντας πως η ομάδα του είναι και φέτος ένα από τα φαβορί για το τρόπαιο. “Ερευνήσαμε το ζήτημα των πολλών τραυματισμών αλλά δεν είναι κάτι που εξαρτάται από μας” σχολίασε σε σχετική ερώτηση ενώ εξέφρασε τη σιγουριά πως δεν θα επηρεαστούν τα αποτελέσματα της ομάδας του.

Πολύ σημαντικές οι επιστροφές των μέσων Μπέλινχαμ και Τσουαμενί, δεν προπονήθηκε τη Δευτέρα για προληπτικούς λόγους ο στόπερ Μιλιτάο, αλλά είναι κανονικά στην αποστολή. Ερωτηματικό αν θα είναι βασικός, ενδέχεται να τον αντικαταστήσει ο Καρβαχάλ, με τον Βάθκεθ να παίρνει τη θέση του στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ρεάλ Μαδρίτης Στατιστικά

* Κέρδισε τα 17/23 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της, έχοντας υποστεί μόλις 2 ήττες.

* Αήττητη εδώ και 7 αγώνες, έχει κερδίσει τους 3/4 τελευταίους.

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 under 2,5.

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ (Γερμανία)

Προηγούμενο ματς: Νίκησε για το πρωτάθλημα με 3-1 την Γκλάντμπαχ εκτός έδρας. Προηγήθηκε με τον Ουντάβ (21’), ισοφαρίστηκε από τον Πλέα (27’), πέτυχε άλλα δύο γκολ στην επανάληψη, σχεδόν απανωτά, με τον Ντεμίροβιτς (57’, 61’).

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα, σε μια δύσκολη έδρα απέναντι σε μια Γκλάντμπαχ εντελώς αφελή. Ειδικά στη φάση του δεύτερου γκολ της, ο Ρίντερ εκμεταλλεύτηκε την απερισκεψία του αντιπάλου μπακ, Νετς, να προσπαθήσει να καλύψει την μπάλα για να φύγει άουτ, του την έκλεψε και “σέρβιρε” ένα πολύ εύκολο γκολ στον Ντεμίροβιτς.

Ό,τι χρειαζόταν ήταν αυτή η νίκη, για να αποκτήσει αυτοπεποίθηση. Οι αποχωρήσεις δύο παικτών που πέρυσι ήταν σημεία αναφοράς, του Αντόν και του Γκιρασί, την άφησαν με αρκετά ερωτηματικά ως προς το αν θα μπορέσει να είναι εξ ίσου ανταγωνιστική τη φετινή σεζόν, ερωτηματικά που επέτειναν οι δύο πρώτες εμφανίσεις της με Φράιμπουργκ εκτός, από την οποία ηττήθηκε με 3-1 και Μάιντς εντός (3-3).

Επιστρέφει στο Τσάμπιονς Λιγκ ακριβώς μετά από 15 χρόνια, διάστημα κατά το οποίο η διοργάνωση έχει αλλάξει σε μέγιστο βαθμό. Ασφαλώς η φετινή αναδιάρθρωση είναι κάτι το καινούργιο για όλους, η ίδια ωστόσο καλείται να προσαρμοστεί γενικότερα στο επίπεδο ποδοσφαίρου που παίζεται στη διοργάνωση, καθώς και στο να αντιμετωπίζει αντιπάλους, όπως ο προσεχής, η κάτοχος του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης.

Μέχρι και 25.000 οπαδοί της αναμένονται στις κερκίδες του “Μπερναμπέου”, παρά το γεγονός ότι επίσημα ο σύλλογος πήρε 4.000 εισιτήρια. Είναι βέβαιο πως θα ταξιδέψουν πολλαπλάσιοι, οι εκτιμήσεις λένε για 30.000, όλοι όμως δεν υπάρχει περίπτωση να βρουν εισιτήριο για να βρεθούν στις κερκίδες.

“Θέλουμε να κάνουμε την έκπληξη. Θα πρέπει να είμαστε σε συνεχή εγρήγορση και απόλυτα συγκεντρωμένοι σε κάθε φάση. Είναι επίσης πολύ σημαντικό να βγάλουμε στο παιχνίδι τα δικά μας δυνατά σημεία, έχουμε την αυτοπεποίθηση να τους ενοχλήσουμε” δήλωσε ο τεχνικός των Γερμανών, Σεμπάστιαν Χένες.

Έξω για περίπου δύο μήνες ο νεαρός εξτρέμ Ντιλ,ο οποίος φαινόταν να υπολογίζεται στην αρχή της σεζόν. Ο Χένες δεν προτίθεται να κάνει αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το παιχνίδι με την Γκλάντμπαχ.

Στουτγάρδη Στατιστικά

* Έχει μόνο 2 νίκες στα 11 τελευταία εκτός στο Τσάμπιονς Λιγκ, έχασε τα 6 από αυτά.

* Αήττητη στα 4 τελευταία, κέρδισε τα 3.

* Στα 6 τελευταία μετράει 5 G/G & over 2,5.

Ρεάλ Μαδρίτης-Στουτγάρδη στην Bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ