* 7η αγωνιστική.

* Under 2,5 οι 8/9 τελευταίες αναμετρήσεις τους, οι 7 με N/G.

* Έχει κερδίσει τα 3/5 μεταξύ τους εκτός έδρας παιχνίδια εντός δεκαετίας η Ρεάλ Σοσιεδάδ, αλλά μόνο 1/3 πιο πρόσφατα.

ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-2 εντός έδρας από τη Βιγιαρεάλ. Βρέθηκε πίσω από το γκολ του Λόγκαν Κόστα στο 27’, ισοφάρισε με αυτογκόλ του Αλμπιόλ (57’), έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του μπακ Λάτο (69’), έχασε το βαθμό από το γκολ του Αγιόθε Πέρεθ στις καθυστερήσεις (90’+4).

Το αποτέλεσμα που άξιζε πήρε απέναντι σε μια Βιγιαρεάλ πολύ καλύτερη από εκείνη. Της το έκανε και πιο εύκολο της αντιπάλου, μένοντας με δέκα παίκτες για περισσότερο από 20 λεπτά αγώνα, η Βιγιαρεάλ παραλίγο να της επιστρέψει το “δώρο” με την αστοχία της και τη νευρικότητά της, αλλά τελικά στις καθυστερήσεις το… αναπόφευκτο συνέβη.

Δεύτερο σερί εντός με την ελπίδα να πάρει την πρώτη της νίκη αυτή τη φορά, απέναντι σε μια ομάδα πολύ πιο ντεφορμέ από τη Βιγιαρεάλ. Γενικότερα το ξεκίνημα της είναι πολύ κατώτερο του αναμενομένου, με μόλις μία νίκη σε πέντε ματς, στην έδρα της “νεοφώτιστης” Λεγανές, δεν είναι δυνατόν να είναι κάποιος ικανοποιημένος στο σύλλογο. Άλλωστε το έδειξε και ο κόσμος ότι δεν του αρέσει αυτό που βλέπει, με το που έγινε το 1-2, πολλοί αποχώρησαν πριν το τελευταίο σφύριγμα.

“Μας λείπει η υπομονή στην τελική ενέργεια, κατά τ’ άλλα το χειριστήκαμε καλά το παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ. Ενδεχομένως να πρέπει να βρούμε άλλους τρόπους επίθεσης, το θετικό είναι ότι η ομάδα δεν φοβάται να παίξει αυτό που ξέρει και έχει αυτοπεποίθηση αλλά μετά από μια ήττα είναι δύσκολο κάποιος να τα αναγνωρίσει όλα αυτά” σχολίασε ο κόουτς Αρασάτε, ο οποίος έκανε παράπονα και για το γεγονός της αντιστροφής της έκτης με την εβδομη αγωνιστική.

Τιμωρημένος ο αριστερός μπακ Λάτο, ο οποίος όμως αγωνίστηκε βασικός επειδή δεν ήταν στο 100% ο Μοχίκα. Επιστρέφει ο Ματέου Μόρλεϊ.

Μαγιόρκα Στατιστικά

* Στα 7 τελευταία μετράει 6 under 2,5, έσπασε σερί στο πιο πρόσφατο με τη Βιγιαρεάλ.

* Έχει κερδίσει μόνο 1/6 τελευταία, εκτός έδρας κόντρα στη Λεγανές με 1-0.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Προηγούμενο ματς: Ήττα με 0-2 από την Ρεάλ Μαδρίτης εντός, από δύο πέναλτι των Βινίσιους (58’) και Εμπαπέ (75’).

Ακόμα μία ήττα στη “Ρεάλε Αρίνα” από μια Ρεάλ Μαδρίτης που δεν ήταν καλύτερη. Πολύ “γεμάτο” ματς με σπουδαίες αποκρούσεις των δύο γκολκίπερ, η αφέλεια των παικτών της σε δύο φάσεις και περισσότερο στο δεύτερο πέναλτι στο οποίο υπέπεσε ο νεαρός μπακ Αραμπούρου, της κόστισαν τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Βαθμό τον οποίον άξιζε, κατά διαστήματα την είχε στα… σχοινιά την ομάδα του Αντσελότι, οι παίκτες της βρήκαν μάλιστα τρεις φορές το δοκάρι, τις δύο από πολύ πλεονεκτική θέση.

Εμφανής η απογοήτευση όλων στο σύλλογο για την ήττα, τα έβαλαν εκτός των άλλων με το διαιτητή της συνάντησης, Μαρτίνεθ Μουνουέρα, στεκόμενοι στη φάση του δευτέρου πέναλτι που κέρδισε η Ρεάλ Μαδρίτης και σε μία άλλη, στην οποία ζητούν ανατροπή του Σαντίκ. Ανεξαρτήτως ορθότητας ή μη των παραπόνων της, κάτι που δεν έχει και καμία ουσιαστική σημασία πια, είναι σαφές πως υπάρχει εκνευρισμός πρωτίστως διότι δεν έχουν καμία σχέση με την περσινή ομάδα που κέρδισε τη συμμετοχή της στο Γιουρόπα Λιγκ και αν συνεχίσει έτσι, θα βρεθεί να παλεύει να μπει στην πρώτη δεκάδα.

Το μόνο παρήγορο για τον Αλγουαθίλ είναι η εκτός έδρας παρουσία της, όπου βέβαια δεν υπάρχουν και οι ίδιες απαιτήσεις από εκείνη. Το γεγονός όμως ότι είναι αήττητη, της δίνει ένα επιπλέον κίνητρο στη Μαγιόρκα, αν μη τι άλλο να διατηρήσει αυτό το αήττητο μακριά από τη “Ρεάλε Αρίνα”.

“Δεν είχα αμφιβολία ότι θα ανεβάζαμε το επίπεδο απόδοσής μας. Ήταν λογικό το ξεκίνημά μας να μην είναι το ιδανικό αφού πολλοί παίκτες άργησαν να ενσωματωθούν στην προετοιμασία μας και κάποιοι δεν συμμετείχαν καθόλου. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη σε αυτήν την ομάδα και στις μονάδες που διαθέτει, θα πάμε για σπουδαία πράγματα” δήλωσε ο Βάσκος τεχνικός επιστρατεύοντας όλη του την αισιοδοξία.

Συνεχίζει με τις ίδιες πολύ σημαντικές απουσίες, με κορυφαία εκείνη του χαφ Μπράις Μέντεθ, νέα απώλεια ο αριστερός μπακ Χάβι Λόπεθ. Ξανά αμφίβολος αλλά με πιθανότητες να αγωνιστεί ο φορ Ογιαρθάμπαλ.

Ρεάλ Σοσιεδάδ Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 3 τελευταία, έχασε τα 2, ισόπαλη στο μοναδικό εκτός, χωρίς γκολ με τη Χετάφε.

* Στα 7 τελευταία μετράει 5 under 2,5, τα 4 με N/G.

Μαγιόρκα-Ρεάλ Σοσιεδάδ στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ