*9η αγωνιστική

*5/7 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της Άραντ, έληξαν με Under 2,5

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην έδρα της  Άραντ έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία (2-1-2).

ΑΡΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 2-0 από την FCSB εκτός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 16′, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 87′. Μάλιστα, η γηπεδούχος είχε χάσει πέναλτι ενδιάμεσα (58′).

Τεταμένο το κλίμα στις τάξεις της Άραντ μετά την αρκετά φτωχή συγκομιδή της ομάδας στις πρώτες οκτώ αγωνιστικές. Στο στόχαστρο των οπαδών βρίσκεται ο τεχνικός Ρέντνιτς, τόσο για την εικόνα της ομάδας όσο και για τις μεταγραφές που έγιναν το περασμένο καλοκαίρι. Στο τελευταίο της παιχνίδι πριν από την διακοπή, ήταν ουσιαστικά κομπάρσος στο ματς με την πρωταθλήτρια FCSB και δεν έδειξε το παραμικρό, χάνοντας με 2-0.

Μετράει μόλις μία νίκη από την αρχή του πρωταθλήματος και βρίσκεται στο +1 από Μποτοσάνι και Γκλόρια Μπουζάου, τις δύο ομάδες που μοιράζονται δηλαδή την τελευταία θέση. Τραυματίας παραμένει ο τερματοφύλακας Ίλιεφ.

Άραντ Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

Παίξε Νόμιμα στo Pamestoixima.gr (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντυπωσιακή εντός έδρας επικράτηση με 6-2 απέναντι στην Πόλι Ιάσι την προηγούμενη αγωνιστική. Πέτυχε τρία γκολ στο πρώτο εικοσάλεπτο (3′, 9′, 19′) και άλλο ένα μέχρι την ανάπαυλα (43′) πριν δεχτεί προσωρινά την μείωση του σκορ (45+3′). Στο ρελαντί, κατάφερε να σκοράρει άλλες δύο φορές στην επανάληψη (58′, 78′), ενώ η αντίπαλος πέτυχε ένα ακόμη γκολ στο 82′.

Με τρεις νίκες στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια, η Χέρμανσταντ δείχνει να έχει αφήσει πίσω της το μουδιασμένο ξεκίνημα και ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. Ο τεχνικός Μαλνταρασάνου βρέθηκε κοντά στην πόρτα της εξόδου, αλλά κατάφερε να αντιστρέψει το κλίμα και ειδικά μετά την εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στην Ιάσι, ο Ρουμάνος τεχνικός δήλωσε χαρούμενος στο κλαμπ.

Η Χέρμανσταντ δεν έχει πάρει βαθμό μακριά από το Σίμπιου μέχρι στιγμής, αλλά έχει σκοράρει στα δύο από τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια της. Σταθερά στα πιτς οι Σελίμοβιτς και Μάρκοβιτς.

Χέρμανσταντ Στατιστικά

*5/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΑΡΑΝΤ – ΧΕΡΜΑΝΣΤΑΝΤ στο Pamestoixima.gr
pamestoixima 300x300
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ