*Εξ’ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής.

*4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Under 2,5

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Απόλυτα ισορροπημένη η πρόσφατη μεταξύ τους προϊστορία στην έδρα της Ουτρέχτης Β (2-1-2).

ΟΥΤΡΕΧΤΗ Β

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε οριακά με 3-2 από την Φένλο εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική. Βρέθηκε να χάνει από πολύ νωρίς (9′), έφτασε προσωρινά την ανατροπή (40′, 49′) αλλά στην συνέχεια λύγισε από την πίεση της γηπεδούχου και δέχτηκε εκείνη ολική ανατροπή στο σκορ (70′, 76′).

Στο ίδιο έργο θεατές οι άνθρωποί της για πάνω από έναν χρόνο, αφού η Ουτρέχτη Β αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο αλλά το ποιοτικό της έλλειμμα είναι αυτό που πολλές φορές την αφήνει με άδεια χέρια. Κάτι ανάλογο συνέβη και στο παιχνίδι με αντίπαλο την Φένλο, όπου απέδωσε εξαιρετικό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και έβαλε δύσκολα στην γηπεδούχο, αλλά δεν είχε διάρκεια στην απόδοσή της.

Αποτελεί την μοναδική ομάδα της κατηγορίας που δεν έχει ακόμη νίκη στο πρωτάθλημα (0-2-3), η λογική λέει πως και φέτος θα τερματίσει χαμηλά στην βαθμολογία. Δεν έχουν αναφερθεί σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα.

Ουτρέχτη Β Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη νίκη με 2-0 επί της Ντεν Χάαγκ εντός έδρας, την προηγούμενη αγωνιστική. Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Κνελ, που σημείωσε και τα δύο γκολ της ομάδας του (15′, 46′).

Συνέχισε από εκεί που σταμάτησε πριν την διακοπή και με την σπουδαία νίκη σε βάρος της Ντεν Χάαγκ, διεύρυνε το αήττητό της στα τέσσερα παιχνίδια (3-1-0). Δεν έπαιξε ελκυστικά αλλά ήταν τρομερά αποτελεσματική, ενώ βρέθηκαν σε καλή μέρα τόσο οι αμυντικοί όσο και ο πορτιέρο της. Η δουλειά του κόουτς Νασιμέντο φαίνεται και υπάρχει ενθουσιασμός μέχρι στιγμής στις τάξεις της, το πρόβλημα είναι πως το ρόστερ της είναι μικρό και δίχως ιδιαίτερο βάθος.

Τραυματίστηκε ο δεύτερος τερματοφύλακας Μπάκερ και πλέον δημιουργείται θέμα στην θέση του άσου, καθώς μοναδικός διαθέσιμος για σήμερα είναι ο νεαρός Μπάιλσμα. Παραμένουν στα πιτς ο βασικός κίπερ Φαν ντε Μέρμπελ, ο χαφ Ικεσίτα και ο επιθετικός Μονζιάλο.

Ντεν Μπος Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

ΟΥΤΡΕΧΤΗ B – ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ