*Εξ’ αναβολής παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής.

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal και Over 2,5

*4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με άσο στο πρώτο ημίχρονο

*Μόλις μία νίκη έχει η Έμεν στα οκτώ τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην Έμεν (1-3-4).

ΕΜΕΝ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 1-3 από την Ρόντα εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Έμεινε πίσω στο σκορ πολύ νωρίς (11′), ισοφάρισε στο 49′, αλλά η αντίπαλος ανέκτησε το προβάδισμά της στο 61′. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε από πέναλτι στις καθυστερήσεις (90+3′).

Πάνω που είχε πάρει τα πάνω της αγωνιστικά και έτρεχε αήττητο τριών αγώνων, ήρθε η ήττα από την Ρόντα με 1-3, σε ένα ματς όπου αδίκησε τον εαυτό της. Δεν ήταν κακή η εικόνα της, παρουσιάστηκε ωστόσο κατώτερη των περιστάσεων στο αμυντικό σκέλος και έδειξε ευάλωτη, αφού δέχτηκε γκολ σε όσες κλασσικές ευκαιρίες έβγαλε η αντίπαλος προς τα καρέ της.

Δείχνει μέχρι στιγμής να μην αποδίδει αποτελεσματικά εντός έδρας, κάτι που καλείται να αλλάξει αν θέλει να πετύχει τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει. Πάγιος απών ο τραυματίας επιθετικός Λαντού.

Έμεν Στατιστικά

*3/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal και Over 2,5

*Βρέθηκε να χάνει στα 3/5 τελευταία πρώτα ημίχρονα

Παίξε Νόμιμα στην Interwetten (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΦΙΤΕΣΕ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 0-1 επί της Άλκμααρ Β την προηγούμενη αγωνιστική. Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι πέτυχε ο Τζόναθανς στο 56′.

Κατάφερε να περιορίσει την επιθετική ορμή της Άλκμααρ Β και παίζοντας ξανά πολύ έξυπνα και τακτικά, πήρε μια πολύτιμη νίκη εν όψει της συνέχειας. Κράτησε το μηδέν στην άμυνα και κατάφερε με την ποιότητά της να βρει ένα γκολ σε καλό σημείο χρονικά, το οποίο όπως αποδείχθηκε ήταν αρκετό για να της δώσει ένα πολύτιμο τρίποντο. Ικανοποιημένος ο τεχνικός Φαν ντεν Μπρομ, ο οποίος δείχνει να εστιάζει στην ουσία παρά στο θέαμα.

Αήττητη παραμένει η ομάδα του Άρνεμ στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια (2-2-0), το ξεκίνημά της είναι καλό αν αναλογιστεί κανείς τα πολλά αγωνιστικά και οικονομικά ζητήματα που υπήρχαν την περίοδο του καλοκαιριού. Παραμένει τραυματίας ο μπακ Έγκμπρινγκ, αμφίβολος δίνεται ο επιθετικός Χούγκερβεφ.

Φίτεσε Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

ΕΜΕΝ – ΦΙΤΕΣΕ στην Interwetten
interwetten-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ