* 3ος γύρος – Φάση των “32”

* Νοκ άουτ παιχνίδι, σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

* Η ομάδα που θα προκριθεί στον επόμενο γύρο θα αντιμετωπίσει την Τσέλσι (εντός).

* Πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση.

* Ο αγώνας ήταν προγραμματισμένος την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά αναβλήθηκε και άλλαξε η έδρα λόγω καταστροφής του αγωνιστικού χώρου στο γήπεδο της Γουίμπλεντον.

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ (Πρέμιερ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία (1-1) με τη Μάντσεστερ Σίτι. Ο Γκβάρντιολ (35’) άνοιξε το σκορ για τη Μάντσεστερ Σίτι και ο Γκόρντον με πέναλτι (58’) ισοφάρισε για τη Νιουκάστλ.

Θετικό το πρόσημο του σαββατιάτικου αγώνα για τις “καρακάξες”, πραγματοποίησαν εξόχως ανταγωνιστική εμφάνιση απέναντι στην πρωταθλήτρια (1.57 – 0.91 xGoals) και δικαίως διεύρυναν το εντός έδρας αήττητο (6-5-0).

Δεν το φοβήθηκε το παιχνίδι η ομάδα του Χάου, κράτησε μπάλα στο πρώτο ημίχρονο (41% κατοχή), είχε διαστήματα που πίεσε την Σίτι, αλλά πήγε στην ανάπαυλα πίσω στο σκορ από μία έξοχη ενέργεια του Γκβάρντιολ.

Πιο γρήγορη, πιο άμεση η Νιουκάστλ στο δεύτερο μέρος, τρύπησε κάθετα την άμυνα των φιλοξενούμενων για το πέναλτι τις ισοφάρισης και είχε τις προϋποθέσεις στο transition να κάνει την ανατροπή. Στο φινάλε όμως πιέστηκε από την Σίτι και χρειάστηκε δυνατή προσπάθεια σε χαμηλά μέτρα για να την κρατήσει στο ένα γκολ ενεργητικό.

Όσον αφορά το Carabao Cup, στις 28 Αυγούστου χρειάστηκε τη διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσει την Φόρεστ στο Νότιγχαμ (1-1 κ.δ.).

Στα αγωνιστικά νέα, ο κόουτς Χάου δήλωσε ότι ο Ίσακ (φορ) θα χάσει και το σημερινό παιχνίδι, ενώ για τους Τρίπιερ (δεξί μπακ), Τονάλι (μέσος) ισχυρίστηκε ότι θα κριθεί η συμμετοχή τους σήμερα. Επιπλέον, προανήγγειλε αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Σταθερά εκτός οι τραυματίες Μπότμαν (στόπερ), Λασέλ (στόπερ), Τάργκετ (αρ. μπακ), Μάιλι (μέσος), Ουίλσον (φορ).

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* Goal/Goal τα 6 φετινά παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Over 2.5 τα 11/15 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ (Λιγκ 2)

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Μπράντφορντ.

Άσχημα καιρικά φαινόμενα κατέστρεψαν τον αγωνιστικό χώρο της έδρας της, με αποτέλεσμα να αναβληθεί και το σαββατιάτικο παιχνίδι πρωταθλήματος, επομένως σήμερα επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά τις 21 Σεπτεμβρίου.

Όταν συμπλήρωσε 4 ματς αήττητη (3-1-0) με ανέπαφη εστία στην 4η κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου, όπου κατατάσσεται στην 6η θέση, στο -6 από την κορυφή με δύο παιχνίδια λιγότερα.

Εντός έδρας έχει το απόλυτο (3/3 νίκες) η ομάδα του Τζόνι Τζάκσον, αλλά στα τρία πρωταθληματικά ταξίδια σκόραρε μόλις μία φορά.

Για να βρεθεί στον 3ο γύρο του Carabao Cup έκανε τη μεγάλη έκπληξη στις 28 Αυγούστου αποκλείοντας την Ίπσουιτς της Πρέμιερ Λιγκ στη διαδικασία των πέναλτι (2-2 κ.δ.). Στην προηγούμενη φάση ξεπέρασε το εμπόδιο της Μπρόμλεϊ (1-2 εκτός) από την ίδια κατηγορία.

ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

* No Goal τα 6/7 τελευταία παιχνίδια της, ανεξαρτήτως διοργάνωσης.

* Under 2.5 τα 3/4 φετινά εκτός έδρας παιχνίδια της.

Νιουκάστλ – Γουίμπλεντον στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ