Μεγάλη πτώση σημείου στην Αφρική – Σε Πρέμιερ Λιγκ & Λα Λίγκα ο τζίρος

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Σπουδαία ματς και ντέρμπι στη Stoiximan Super League περιλαμβάνει το κουπόνι στοιχήματος της Κυριακής (15/09). Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Combo Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Από το CAF Champions League Αφρικής κάνουμε την αρχή και το παιχνίδι Σαμαρτέξ – Ράζα ντε Καζαμπλάνκα. Το διπλό παρουσιάζει πτώση πάνω από 29%, καθώς είχε ανοίξει στο 2.63 και πλέον βρίσκεται στο 1.85.

Στη Νορβηγία για την αναμέτρηση Σάντεφιορντ – Μπραν. Ο άσσος είναι το σημείο που υποχωρεί, καθώς άνοιξε στο 3.80 και αυτή τη στιγμή είναι στο 2.70 με πτώση 28.9%.

Στην Πρέμιερ Λιγκ τώρα για την αναμέτρηση Τότεναμ – Άρσεναλ. Η απόδοση της νίκης των γηπεδούχων πέφτει, καθώς από το 4.00 βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο 2.90 με πτώση 27.5%.

Τζίροι

Στο ντέρμπι Τότεναμ – Άρσεναλ έχει πέσει σήμερα το μεγαλύτερο ποντάρισμα, καθώς έχει συγκεντρώσει 582.958€ ως τώρα και το σχεδόν  40% εχει τοποθετηθεί στο διπλό.

Στη Λα Λίγκα τώρα για το ματς Θέλτα – Βαγιαδολίδ με τζίρο 203.309€. Εξ αυτών το σχεδόν 59% έχει πάει στον άσσο.

Επιστροφή στην Πρέμιερ Λιγκ για την αναμέτρηση Γουλβς – Νιουκάστλ με τζίρο 183.000€. Από αυτά το περίπου 47% έχει πονταριστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:35