Σε πτώση το διπλό της Καλλιθέας (14/09)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Πλήθος από αγώνες υπάρχουν στο κουπόνι του Σαββάτου (14/09) και προκύπτουν δυνατές προτασεισ στοιχημα σημερα για εμπορικά πρωταθλήματα, όπως η Σέριε Α και η Μπουντεσλίγκα. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Combo Προσφορά* 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Βetsson logo
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Πάμε αρχικά σε παιχνίδι εντός συνόρων, στη Σούπερ Λιγκ για το Λαμία – Καλλιθέα. Το διπλό παρουσιάζει πτώση πάνω από 39%, καθώς είχε ανοίξει στο 4.20 και πλέον βρίσκεται στο 2.55.

Στις ΗΠΑ και το MLS προχωράμε για την αναμέτρηση Χιούστον – Σολτ Λέικ. Ο άσσος είναι το σημείο που υποχωρεί, εντοπιζόταν αρχικά στο 2.50 και αυτή τη στιγμή είναι στο 1.85.

Επόμενος σταθμός είναι η Α’ Αυστρίας και ο αγώνας Μπλάου Βάις Λιντς – ΛΑΣΚ. Η απόδοση της νίκης των γηπεδούχων πέφτει, έχει κατέβει από το 4.00 ως το 3.20.

Τζίροι

Στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2, πρώτη έρχεται η αναμέτρηση που αρχίζει σε λίγη ώρα Σαουθάμπτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την Πρέμιερ Λιγκ. Έχει συγκεντρώσει 561.400€ ως τώρα και το σχεδόν 55% εχει τοποθετηθεί στο διπλό. Ενώ ο αγώνας του πρωταθλήματος που κλείνει την αυλαία σήμερα, Μπόρνμουθ – Τσέλσι, έχει 222.293€ μέχρι στιγμής, με το περίπου 47% να έχει κατεύθυνση τη νίκη των φιλοξενούμενων.

Ψηλά και το παιχνίδι Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης για τη Λα Λίγκα με τζίρο 258.238€. Εξ αυτών το σχεδόν 53% έχει πάει στο διπλό.

Από άλλα πρωταθλήματα πιο πάνω στην κατάταξη των τζίρων βρίσκεται η αναμέτρηση Χόφενχαϊμ – Λεβερκούζεν για την Μπουντεσλίγκα με 77.249€. Από αυτά το περίπου 67% έχει πονταριστεί στη νίκη των φιλοξενούμενων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 14:00