Μελετημένα Προγνωστικά: Σκοράρουν στο 2.05 Αστέρας & Ατρόμητος

Ανανεώθηκε:
μελετημενα προγνωστικα

Συναρπαστική η αγωνιστική δράση αυτό το Σάββατο (14/09) με πλήθος αγώνων με ενδιαφέρον στο κουπόνι στοιχήματος. Για σήμερα, το Betarades.gr έχει βρει τα πιο δυνατά και μελετημένα προγνωστικά με πρόταση από τη Σούπερ Λιγκ και την αναμέτρηση Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος. Καθώς και μια ακόμη επιλογή από τη Σέριε Α και το παιχνίδι Έμπολι – Γιουβέντους. Πάμε να δούμε όλες τις λεπτομέρειες!

Προσφορά* Γνωριμίας 🎁 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προέρχεται από ισοπαλία, 1-1, με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ο Αστέρας Τρίπολης, παρ’ όλα αυτά, όμως, ο προπονητής Ράσταβατς απομακρύνθηκε από τη θέση του και αντικαταστάτης του θα είναι ο Μακελελέ, αν και κόντρα στον Ατρόμητο θα καθίσει στον πάγκο ως υπηρεσιακός ο Βεργέτης. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είχε κερδίσει εκτός έδρας με 1-0 τον Παναθηναϊκό, ενώ στο γήπεδό του είχε χάσει με 1-0 από τον Βόλο. Χωρίς νίκη στα εφτά τελευταία επίσημα παιχνίδια του στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», όπου έχει τρεις ισοπαλίες, με πιο πρόσφατη το 1-1 με τον ΟΦΗ και τέσσερις ήττες. Έχει πετύχει τέσσερα τέρματα στους πέντε τελευταίους επίσημους αγώνες του. Στους τέσσερις από τους έξι πιο πρόσφατους έχει δεχτεί γκολ.

Έφτασε κοντά σε ένα θετικό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, ηττήθηκε, όμως, τελικά με 2-1. Στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ, ισάριθμες ισοπαλίες για την ομάδα του Γκαρσία, εντός έδρας με 1-1 απέναντι στον Άρη και στο Ηράκλειο, κόντρα στον ΟΦΗ, με το ίδιο σκορ. Μέτρια η παρουσία του Ατρόμητου στα εκτός έδρας παιχνίδια, καθώς στα οκτώ τελευταία έχει πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες, με πιο πρόσφατη το 1-0 από τον Παναιτωλικό. Έχει βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα στα τρία τελευταία ματς. Σε κανένα από τα προαναφερθέντα παιχνίδια, όμως, δεν κράτησε το μηδέν.

Ο Αστέρας Τρίπολης αναμένεται να παίξει επιθετικά, υπό το βλέμμα του νέου του προπονητή, Μακελελέ, για να πάρει τους πρώτους του βαθμούς στο πρωτάθλημα στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης». Θα αφήσει κενούς χώρους, τους οποίους μπορεί να εκμεταλλευτεί ο ποιοτικός Ατρόμητος. Θα επιλέξουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2.05.

Καλό το ξεκίνημα της Έμπολι στη Σέριε Α, όπου παραμένει αήττητη (1-2-0) στις τρεις πρώτες αγωνιστικές και προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία 1-1 με την Μπολόνια. Χωρίς νικητή και χωρίς τέρματα έληξε και το εντός έδρας ματς της πρεμιέρας με τη Μόντσα, ενώ πέτυχε σπουδαία νίκη με 2-1 στο «Ολίμπικο» επί της Ρόμα και προκρίθηκε στη δεύτερη φάση του Κυπέλλου Ιταλίας, συντρίβοντας με 4-1 στο «Κάρλο Καστελάνι» την Καταντζάρο. Αήττητη στα έξι τελευταία επίσημα παιχνίδια στο γήπεδό της, με απολογισμό τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Έχει σημειώσει εφτά τέρματα στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της, ανεξαρτήτως έδρας. Στους τρία από τα τέσσερα συγκεκριμένα ματς δέχτηκε γκολ.

Δεν κατάφερε να πετύχει την τρίτη σερί νίκη της στο πρωτάθλημα η Γιουβέντους, καθώς αναδείχτηκε ισόπαλη, 0-0, εντός έδρας με τη Ρόμα. Στο γήπεδό της είχε κερδίσει με 3-0 την Κόμο και εκτός έδρας με 3-0 τη Βερόνα, ενώ στο τελευταίο φιλικό προετοιμασίας είχε χάσει με 2-0 από την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε ουδέτερη έδρα. Στους έξι πιο πρόσφατους εκτός έδρας αγώνες της έχει μια νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και μια ήττα, με 1-0 από τη Λάτσιο. Είναι παραγωγική, έχοντας σημειώσει οκτώ τέρματα στα τέσσερα τελευταία επίσημα παιχνίδια της. Σε κανένα από αυτά, μάλιστα, δεν έχει δεχτεί γκολ.

Για τα δεδομένα της τα έχει πάει πολύ καλά μέχρι τώρα η Έμπολι, ωστόσο, υπάρχει μεγάλη διαφορά ποιότητας ανάμεσα στους δυο αντιπάλους. Η Γιουβέντους βρίσκει, συνήθως, τρόπο να περνάει από το «Κάρλο Καστελάνι» και θεωρούμε ότι θα καταφέρει και αυτή τη φορά. Θα πάμε με το συνδυαστικό 2 & Over 1.5 σε απόδοση 2.35.