*Εξ’ αναβολής παιχνίδι για τον τρίτο γύρο του κυπέλλου. Μονός αγώνας, σε περίπτωση ισοπαλίας στην κανονική διάρκεια ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί, πέναλτι.

*Δεν έχουν συναντηθεί ξανά στο παρελθόν.

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε ισόπαλος χωρίς τέρματα (0-0) απέναντι στον Μιλτιάδη Πύργου εντός έδρας, για το πρωτάθλημα.

Θα μπορούσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής απέναντι στον Μιλιτάδη Πύργου, αλλά τελικά παραχώρησε «λευκή ισοπαλία» στο πρώτο του εντός έδρας παιχνίδι για φέτος. Είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και αμυντικά δεν απειλήθηκε στο ελάχιστο, ωστόσο είχε θέματα στην δημιουργία και δεν δημιούργησε κλασσικές ευκαιρίες μπροστά από τα αντίπαλα καρέ. Παραμένει έτσι δίχως νίκη στον τρίτο όμιλο της Γ’ Εθνικής (0-1-1) και το προσεχές Σαββατοκύριακο φιλοξενείται από την Ελλάς Σύρου.

Στο κύπελλο, έχει φτάσει ως εδώ δίχως να παίξει ματς και αυτό γιατί στον προηγούμενο γύρο πήρε την πρόκριση άνευ αγώνα απέναντι στον Απόλλωνα Ευπαλίου. Δεν αποτελεί βασικό του στόχο αλλά μόνο και μόνο ένα παιχνίδι απέναντι σε ένα «βαρύ» όνομα, είναι μια έξτρα πρόκληση. Αντιμετωπίζει θέμα στο σκοράρισμα και αναμένεται με άκρως αμυντικές βλέψεις στο σημερινό ματς.

Αιγέας Πλωμαρίου Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία παιχνίδια του έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΚΑΒΑΛΑ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε ισόπαλη με 0-0 απέναντι στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Σε ένα κάκιστο ποιοτικά παιχνίδι, τα βρήκε σκούρα κόντρα στον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου και δεν κατάφερε να κερδίσει ένα ματς στο οποίο παρουσιαζόταν ως το ακράδαντο φαβορί για την νίκη. Η εικόνα της ήταν μετριότατη και δεν έβγαλε την μαχητικότητα που έδειξε να έχει στο παιχνίδι της πρεμιέρας με αντίπαλο την ΑΕΛ. Μοναδικό ελαφρυντικό το ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το 53′, λόγω αποβολής του Δημητριάδη.

Οι «Αργοναύτες» πανηγύρισαν τον πρώτο τους βαθμό στο πρωτάθλημα και έχουν ως μοναδικό τους στόχο την παραμονή στην κατηγορία. Το κύπελλο έρχεται σε δεύτερη μοίρα αλλά το όνομα του αντιπάλου δεν τρομάζει και έτσι θα ψάξει την πρόκριση, πιθανότερα μέσα από εκτεταμένο ροτέισον. Τιμωρημένος ο Δημητριάδης, εκτός αποστολής έμειναν οι Αστράς, Κατσούρι, Τσαμούρης, Ομπιόχα, Καμαρά, Λέλεκας και Γαβριηλίδης.

Καβάλα Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

ΑΙΓΕΑΣ ΠΛΩΜΑΡΙΟΥ – ΚΑΒΑΛΑ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ