Πτωτικά το διπλό της Ντονκάστερ (12/09)

Ανανεώθηκε:
τζιροι στοιχηματοσ

Οι επιλογές για ποντάρισμα στους αγώνες από το κουπόνι πάμε στοιχημα της Πέμπτης (12/09) έρχονται κυρίως από την Αγγλία και τη Βραζιλία. Πάμε να δούμε πως διαμορφώνονται οι τζίροι στοιχήματος, αλλά και ποιες είναι οι σημαντικότερες μεταβολές στις αποδόσεις μέχρι στιγμής.

Προσφορά* ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ ➡️ Κωδικός* BETARADES
winmasters app
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πτώση αποδόσεων

Ξεκινάμε από τη Λιγκ 2 Αγγλίας και τον αγώνα Χάρογκεϊτ – Ντονκάστερ. Υποχωρεί το διπλό, καθώς βρισκόταν στο 2.00 και πλέον εντοπίζεται στο 1.70.

Προχωράμε στο Κύπελλο Βραζιλίας και την αναμέτρηση Φλαμένγκο – Μπαΐα. Η τιμή της νίκης των φιλοξενούμενων ακολουθεί καθοδική πορεία, είχε ανοίξει στο 5.25 και τώρα βρίσκεται στο 3.75.

Στην Α’ Βολιβίας και το παιχνίδι Ρόγιαλ Παρί – Γκουαμπίρα πάμε. Πτώση καταγράφει το διπλό, αφού από το 3.80 έχει κατέβει στο 3.20.

Τζίροι

Στο ανταλλακτήριο και τους τζίρους για 1Χ2 περνάμε, πιο ψηλά βρίσκεται ο αγώνας Χάρογκεϊτ – Ντονκάστερ για τη Λιγκ 2 Αγγλίας. Με τζίρο 35.693€ μέχρι στιγμής και το περίπου 57% να έχει πάει στο διπλό.

Ακολουθεί το παιχνίδι Φλαμένγκο – Μπαΐα για το Κύπελλο Βραζιλίας που έχει συγκεντρώσει 26.192€ ως τώρα. Το σχεδόν 71% έχει κατεύθυνση τον άσσο.

Και πάλι για την ίδια διοργάνωση πιο χαμηλά είναι η αναμέτρηση Ατλέτικο Μινέιρο – Σάο Πάουλο με 21.842€. Εξ αυτών, το περίπου 32% έχει τοποθετήθει στη νίκη των γηπεδούχων.

Δείτε αναλυτικά τους τζίρους σε όλα τα σημερινά παιχνίδια.

Τα δεδομένα ίσχυαν στις 16:00