Πασίγνωστος σταρ του NBA σε φιλανθρωπικό τουρνουά πόκερ με $7,500 συμετοχή

Ανανεώθηκε:
καζινο χαρτια μαρκες ειδησεις νεα
Photo Credits: tony french / Alamy Stock Photo

Ένας αστέρας του NBA θα πάρει μέρος σε μια φιλανθρωπική βραδιά με τουρνουά πόκερ και θα βοηθήσει με την κίνησή του αυτή να συγκεντρωθούν χρήματα για καλό σκοπό.

🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES10
netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτός είναι ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ένας από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ. Το World Poker Tour (WPT) Foundation και το Why Not? Foundation συνεργάζονται σε ένα φιλανθρωπικό εγχείρημα πόκερ στο Wynn Las Vegas το βράδυ της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου.

Ο τέταρτος ετήσιος φιλανθρωπικός έρανος με βραδιά πόκερ πραγματοποιείται μέσα στο νυχτερινό κέντρο Intrigue, ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της περιοχής.

Ο Γουέστμπρουκ, που τώρα αγωνίζεται στους Ντένβερ Νάγκετς στη 18η σεζόν του στο ΝΒΑ, έχει πάθος με το πόκερ. Για όσους από εσάς ισχύει το ίδιο μπορείτε στο bet365 poker live να διασκεδάσετε με πλήθος από διασκεδαστικούς τίτλους.

Ο MVP στο NBA τη σεζόν 2016 -2017, μαζί με τη σύζυγό του Νίνα, διευθύνουν το Why Not? Foundation. Πρόκειται για ένα μη κερδοσκοπικό ίδρυμα που έχει σκοπό να συγκεντρώσει χρήματα για την ενίσχυση ανθρώπων που το έχουν ανάγκη στο Νότιο Λος Άντζελες.

Πόσο κοστίζει η συμμετοχή στο τουρνουά πόκερ

Το φιλανθρωπικό ίδρυμα ανακοίνωσε τον περασμένο μήνα τη συνεργασία του με το World Poker Tour Foundation για μια βραδιά πόκερ. Οι παίκτες πόκερ, οι φίλοι του μπάσκετ και όσοι ενδιαφέρονται να βοηθήσουν στη συγκέντρωση χρημάτων για καλό σκοπό καλούνται να συμμετάσχουν.

Η δωρεά των 7.500 δολαρίων εξασφαλίζει στους συμμετέχοντες ένα εισιτήριο για το τουρνουά πόκερ, μια διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο Wynn στις 13 Σεπτεμβρίου και είσοδο σε ένα κοκτέιλ πάρτι πριν και μετά το πόκερ για το ίδιο το άτομο συν έναν καλεσμένο. Όσοι δεν θέλουν να παίξουν πόκερ μπορούν να συμμετέχουν με δωρεά 1.200 δολαρίων.

Στην εκδήλωση πόκερ θα πάρουν μέρος παίκτες παγκόσμιας κλάσης. Συμπεριλαμβανομένου του πρωταθλητή του WPT Tony Dunst, ο οποίος θα κάνει ζωντανό σχολιασμό του τουρνουά πόκερ.

🎁 Προσφορά* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ! Κωδικός* BETARADES10
netbet
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ