* Πρώτο ματς των “16” της τρίτης φάσης του κυπέλλου. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, η ομάδα που θα περάσει θα προκύψει από τη διαδικασία των πέναλτι, χωρίς παράταση.

* Δεν υπάρχει νίκη φιλοξενούμενου στα 12 τελευταία μεταξύ τους, απολογισμός 4-3-5, οι 2/3 ισοπαλίες στην Μεντεγίν.

* Over 2,5 οι 3/4 τελευταίες αναμετρήσεις τους, οι 2 με G/G.

* Στην ουδέτερη Ιταγί το παιχνίδι, η φυσική έδρα της Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν δεν είναι διαθέσιμη λόγω του Μουντιάλ Κ20 γυναικών.

* Αλλαγή προπονητή στην Τζούνιορ με τον Βενεζολάνο, Σέσαρ Φαρίας, να αντικαθιστά τον Αρτούρο Ρέγες.

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Προηγούμενο ματς: Ήττα στο πρωτάθλημα με 1-0 από την Ντεπορτίβο Πάστο εκτός έδρας, από το γκολ του Κουενού στο 82’.

Σε κακή κατάσταση στο πρωτάθλημα, όπου βρίσκεται μακριά από την πρώτη οκτάδα που οδηγεί στα πλέι οφ, έχοντας βέβαια και παιχνίδια λιγότερα. Στο Πάστο είχε τις ευκαιρίες της να προηγηθεί, δεν τις αξιοποίησε, στο τέλος από μια στημένη μπάλα, δέχτηκε και γκολ για να χάσει και το βαθμό της ισοπαλίας.

Το κύπελλο μπορεί να αποτελέσει στόχο, είναι και μια διέξοδος προς το επόμενο Λιμπερταδόρες, στο οποίο από το πρωτάθλημα πλέον είναι αδύνατον να βγει, εκτός αν το κατακτήσει. Ωστόσο έχει κι άλλες παράλληλες υποχρεώσεις, το Σουνταμερικάνα, στο οποίο έχει περάσει στη φάση των “8”, αν αποφασίσει να… αφήσει κάποια από τις τρεις διοργανώσεις, αυτή θα είναι το κύπελλο.

Νοκ άουτ ο βασικός στόπερ Ορτίς, επιστρέφουν ο μέσος Λίμα και ο φορ Κένερ Βαλένσια.

Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν Στατιστικά

* Στα 5 τελευταία μετράει μόνο 1 νίκη, με 4-0 επί της Παλεστίνο εντός έδρας, για το Κόπα Σουνταμερικάνα.

* Αήττητη στα 9 τελευταία εντός, κέρδισε τα 6.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΤΖΟΥΝΙΟΡ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη εντός με τη Σάντα Φε με 1-1 για το πρωτάθλημα. Πίσω στο σκορ από το γκολ του Έντουαρ Λόπες (27’), απέκτησε αριθμητικό πλεονέκτημα με τον σκόρερ του γκολ της αντιπάλου να αποβάλλεται (56’), ισοφάρισε με πέναλτι του Στίβεν Ροντρίγκες (82’).

Για άλλη μια φορά έκανε το ίδιο λάθος ο κόουτς Ρέγες κι αυτή τη φορά το πλήρωσε με τη θέση του. Έριξε βάρος σε ένα ματς, αποφασίζοντας να “θυσιάσει” ένα άλλο και αυτή η τακτική του βγήκε μπούμερανγκ, αφού δεν κέρδισε κανένα από τα δύο. Πήγε με ελλιπή αποστολή στο Πάστο, ηττήθηκε με 1-0 από την κατώτερη γενικά Ντεπορτίβο Πάστο και στη συνέχεια ήρθε και το 1-1 με τη Σάντα Φε, για να προσφέρει στην “τιμπουρόν” ένα βαθμό σε δύο παιχνίδια, με δύο εμφανίσεις που προκαλούν προβληματισμό εκτός των άλλων.

Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι με τη Σάντα Φε ανακοινώθηκε η απομάκρυνση του Ρέγες από τον πάγκο, με αντικαταστάτη τον Σέσαρ Φαρίας, πρώην τεχνικό των Άγκιλας Ντοράδας και Αμέρικα ντε Κάλι. Ο Φαρίας ήταν να κάνει ντεμπούτο στο ματς πρωταθλήματος με την Περέιρα, όμως εκείνο αναβλήθηκε λόγω αδυναμίας της αντιπάλου να μεταβεί στην Μπαρανκίγια, έτσι το πρώτο του παιχνίδι στον πάγκο, θα είναι για το κύπελλο.

Το κύπελλο είναι μέσα στους στόχους της κάθε χρόνο, της δίνει και εναλλακτική διέξοδο προς το Λιμπερταδόρες, θέση στο οποίο δύσκολα θα πάρει μέσω πρωταθλήματος. Χωρίς τον πρώτο γκολκίπερ Μέλε, ο οποίος απουσιάζει με την Εθνική Ουρουγουάης.

Τζούνιορ Στατιστικά

* Τρέχει σερί με 3 under 2,5, έσπασε με τη Σάντα Φε ένα άλλο από 2 under 1,5.

* Έχει κερδίσει μόνο 1/7 τελευταία εκτός, κόντρα στην Τολίμα με 1-0.

Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν-Τζούνιορ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ