Μελετημένα Προγνωστικά: Εμπιστοσύνη στην Ελλάδα για το 2/2 στο Δουβλίνο – Over στο Άμστερνταμ στο 2.10

Ανανεώθηκε:
μελετημενα προγνωστικα

Μονοπωλούν για ακόμη μια ημέρα το ενδιαφέρον τα παιχνίδια του Nations League και ενώ η αναμέτρηση Ιρλανδία – Ελλάδα ξεχωρίζει από το κουπόνι στοιχήματος της Τρίτης (10/09). Το σημερινό πρόγραμμα είναι πλούσιο σε ματς και ευκαιρίες για στοίχημα και το Betarades.gr ξεχώρισε μελετημένα προγνωστικά από το παιχνίδι της Εθνικής μας το οποίο θα αναλύσουμε παρακάτω, ενώ επιλογή έχουμε και από τη μεγάλη αναμέτρηση Ολλανδία – Γερμανία. Πάμε να τα δούμε.

ΑΠΟΛΥΤΗ προσφορά* γνωριμίας 🎁 από τη Novibet!
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στις 21:45 η Ελλάδα αντιμετωπίζει την Ιρλανδία στο “Aviva Stadium” για τη 2η αγωνιστική του Nations League. Δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν κάτι θετικό από την Αγγλία στην πρεμιέρα οι Ιρλανδοί, ηττήθηκαν με 2-0 εντός έδρας. Οι Άγγλοι μπήκαν δυνατά, προηγήθηκαν με γκολ των Ράις (11’) και Γκρίλις (26’), ανέβασε στροφές στο δεύτερο μέρος η Ιρλανδία, ωστόσο δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω.

Σε αντίθετη κατάσταση η Εθνική Ελλάδος που ξεκίνησε με νίκη τις υποχρεώσεις της, καθώς επικράτησε με 3-0 της Φινλανδίας στο “Γ. Καραϊσκάκης” στο ντεμπούτο του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στον πάγκο της. Ο Ιωαννίδης στο 23’ άνοιξε το σκορ, στο 37’ με αυτογκόλ έγινε το 2-0, ενώ στο 76’ και πάλι ο Ιωαννίδης διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η Ελλάδα ταξίδεψε στο Δουβλίνο με ανεβασμένη ψυχολογία, ψάχνει το 2/2, κόντρα στην Ιρλανδία που θέλει να αντιδράσει μετά την ήττα από την Αγγλία. Έχει το μομέντουμ η Εθνική μας, θα την εμπιστευτούμε με κάλυψη και θα κρατήσουμε το Ελλάδα 0 Ασιατικό σε απόδοση 1.83.

Μένουμε στο Nations League για το άλλο μεγάλο παιχνίδι της ημέρας το Ολλανδία – Γερμανία στις 21:45. Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί στην πρεμιέρα κόντρα στη Βοσνία η Ολλανδία, της οποίας επικράτησε με 5-2, σε ένα παιχνίδι που είχε τον έλεγχο, ενώ δημιούργησε 28 φάσεις. Οι Ολλανδοί θέλουν να αξιοποιήσουν και απόψε την έδρα τους ιδανικά κόντρα στη Γερμανία, επί της οποίας μετρούν μια νίκη στα πέντε πιο πρόσφατα μεταξύ τους ματς (1-2-2).

Από την πλευρά της η Γερμανία συνέτριψε στην πρεμιέρα με 5-0 την Ουγγαρία, σε ένα παιχνίδι που είχε την κατοχή και δημιούργησε συνολικά 23 ευκαιρίες. Εντυπωσίασε με την εικόνα της, θέλει απόψε να κάνει το 2/2 στον όμιλο, προκειμένου να μείνει μόνη στην κορυφή του γκρουπ. Σε στοιχηματικό επίπεδο οι δύο ομάδες διαθέτουν πλούσιο επιθετικό ταλέντο, αρέσκονται στο να παίζουν ανοιχτά, κάτι που φάνηκε και από τα πρόσφατα παιχνίδια τους. Περιμένουμε ότι το σκορ θα ξεφύγει, επιλογή μας το Over 3 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.10.

Δείτε όλα τα προγνωστικά της ημέρας στο Betarades.gr!