*3η αγωνιστική.

*Η Καλλιθέα χρησιμοποιεί το «Απόστολος Νικολαΐδης» ως έδρα, καθώς το «Ελ Πάσο» δεν πληροί τις προϋποθέσεις για τη Super League. Σήμερα είναι γηπεδούχος, αλλά ουσιαστικά θα είναι φιλοξενούμενη, αφού οι εξέδρες θα είναι κατάμεστες από φίλους του Παναθηναϊκού.

*Ο Παναθηναϊκός μετρά 8/8 νίκες κόντρα στην Καλλιθέα σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας. Αναμετρώνται ξανά μετά το 2006 στο πλαίσιο του πρωταθλήματος.

➡️ Δείτε τα Προγνωστικά Super League σήμερα 01/09!

ΚΑΛΛΙΘΕΑ

Προηγούμενο ματς: Εκτός έδρας ήττα 2-1 κόντρα στον Ολυμπιακό. Το 1-0 ο Βέλντε στο 14’, το 1-1 ήρθε απ’ τον Ουλντρίκις στο 60’, το 2-1 ήρθε απ’ τον Γιάρεμτσουκ στο 77’.

Το πάλεψε όσο περισσότερο μπορούσε εκτός έδρας κόντρα στον Ολυμπιακό την περασμένη Δευτέρα, έκανε ό,τι καλύτερο, «λύγισε» στο φινάλε, αλλά πήρε ψυχολογία απ’ την εμφάνιση. Ο Ολυμπιακός μπήκε δυνατά, πήρε τον έλεγχο, βρήκε πολύ νωρίς το 1-0 με όμορφο γκολ του Βέλντε, στη συνέχεια είχε στιγμές για δεύτερο γκολ, αλλά δεν το έκανε. Στο δεύτερο 45λεπτο δεν απείλησε όσο θα ήθελε, η Καλλιθέα έπαιξε με θράσος και βρήκε το γκολ στο 60’. Οι ερυθρόλευκοι έδειχναν βραχυκυκλωμένοι, δεν είχαν τρομερές ιδέες στο δημιουργικό κομμάτι, βρήκαν το γκολ στο 77’.

«Είμαι περήφανος για τους παίκτες και την απόδοσή τους, όχι όμως με το αποτέλεσμα. Κρατάω την επιθυμία να πολεμούμε απέναντι σε έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός. Είναι μία από τις καλύτες ομάδες στην Ευρώπη, με υπέροχο κόσμο. Θέλουμε να προσπεράσουμε τις μικρές λεπτομέρειες που δεν μας επέτρεψαν να πάρουμε κάτι από το παιχνίδι και να τις διορθώσουμε στην προπόνηση», είπε ο κόουτς Ντονάτι. Η ομάδα του υπέστη την πρώτη ήττα της σεζόν, στην πρεμιέρα πήρε εκτός έδρας ισοπαλία 0-0 κόντρα στον Λεβαδειακό, σε ματς που στο φινάλε ζήτησε πέναλτι. Διαθέσιμος για πρώτη φορά φέτος ο Βαλμπουενά (Μέσος), εκτός για δύο μήνες ο στόπερ Μεχίας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*G/G τα 5/8 τελευταία φιλικά και επίσημα παιχνίδια του.

*Over 2.5 τα 5/8 τελευταία φιλικά και επίσημα παιχνίδια του.

Παίξε Νόμιμα στην Winmasters (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) >21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα |

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη-πρόκριση 2-0 επί της Λανς για το Κόνφερενς Λιγκ. Το 1-0 ο Πελίστρι στο 62’, το 2-0 ήρθε απ’ τον Τετέ στο 85’.

Ονειρεμένη βραδιά την Πέμπτη, πήρε επική πρόκριση κόντρα στη Λανς, έδωσε τεράστια χαρά σε 60.000 φίλους του, που γέμισαν το ΟΑΚΑ. Είχε σοβαρά προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο, είδε τον Ντραγκόφσκι να αποκρούει πέναλτι, δεν κατάφερε να ελέγξει τον ρυθμό του αντιπάλου, από καθαρή τύχη δε δέχτηκε γκολ. Στο δεύτερο μέρος όλα άλλαξαν με τις αλλαγές του Αλόνσο στο 60’, λίγο αργότερα ήρθε το 1-0 με τον Πελίστρι, η Λανς υποχρεώθηκε να ρισκάρει ακόμη περισσότερο. Το 2-0 ήρθε σε αντεπίθεση, λίγο αργότερα ο Ιωαννίδης έχασε τρομερή ευκαιρία για το τρίτο γκολ, τα τελευταία λεπτά είχαν τρομερή αγωνία, καθώς η Λανς πίεζε και έχανε ευκαιρίες. Ήρωας ο Ντραγκόφσκι, που είναι ο MVP του καλοκαιριού για τους πράσινους, πολύ καλοί οι Μαντσίνι, Τετέ και Μαξίμοβιτς.

«Αισθάνομαι περήφανος για τους παίκτες και την ομάδα μας. Αισθάνομαι πιο ήρεμος γιατί αξίζαμε να περάσουμε στο Άμστερνταμ. Το αξίζαμε. Πέρα από την δυσκολία που θα μας εμφάνιζε ο αντίπαλος, νιώθαμε ότι έπρεπε να είμαστε στην Ευρώπη. Να είμαστε ομάδα με χαρακτήρα και νοοτροπία συνέχεια. Στο πρωτάθλημα παίξαμε άσχημα αλλά είχαμε χαρακτήρα. Όταν παίζεις άσχημα, αν έχεις χαρακτήρα, νικάς», είπε ο περιχαρής Αλόνσο.

Αυτή η πρόκριση προσφέρει τεράστια «ανάσα» στον Ουρουγουανό προπονητή, που ήταν αντιμέτωπος με αρκετή πίεση μετά τις κακές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του κέρδισε με το ζόρι τον Λεβαδειακό, με γκολ του Σπόραρ στις καθυστερήσεις, ενώ είχε κάνει τραγική εμφάνιση. Στην πρεμιέρα έχασε εντός έδρας απ’ τον Αστέρα Τρίπολης, σε άλλη μια κάκιστη παρουσία. Σήμερα είναι προφανές ότι θέλει να κερδίσει, έτσι ώστε να μη χάσει την επαφή με την κορυφή.

Δεν υπολογίζονται οι Μαξίμοβιτς και Ίνγκασον, σίγουρα θα γίνουν αλλαγές στην ενδεκάδα.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 6/8 NG φέτος σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Under 2.5 τα 4/6 τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην Winmasters
winmasters app
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ