*21η αγωνιστική

*Το μεγάλο ντέρμπι της χώρας, τεράστια η αντιπαλότητα ανάμεσα στις δύο ομάδες.

*Στον Α’ γύρο: Μόλντε – Ρόζενμποργκ 2-2

*8/10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*7/9 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*Μόλις μία νίκη έχει η Μόλντε στα εννιά τελευταία εκτός με αντίπαλο την Ρόζενμποργκ (6-2-1).

➡️ Δείτε τα Προγνωστικά Νορβηγίας σήμερα 01/09!

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ

Προηγούμενο ματς: Kέρδισε με 1-3 την Οντ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Πήρε κεφάλι στο σκορ στο 26′, ισοφαρίστηκε προσωρινά (50′), αλλά βρήκε δεύτερο γκολ στο 65′ και το τρίτο ένα εικοσάλεπτο μετά (85′).

Βρίσκεται μακράν στην καλύτερή της φάση από την αρχή της σεζόν και τις τελευταίες αγωνιστικές θυμίζει την Ρόζενμποργκ από τα παλιά. Έχει αρχίσει να κερδίζει και εκτός έδρας, ενώ με την τέταρτή της νίκη στα πέντε τελευταία ανέβηκε στην έκτη θέση και στο -4 από την προνομιούχο τετράδα. Τεράστιας σημασίας το ντέρμπι με αντίπαλο την Μόλντε, σε περίπτωση νέας νίκης θα κάνει καθοριστικό άλμα για το βάθρο της βαθμολογίας, στόχος που έμοιαζε αρκετά μακρινός λίγους μήνες πριν.

Κυρίαρχος στο Γκρένλαντ, κέρδισε με άνεση την Οντ και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες κατά την διάρκεια του ενενηνταλέπτου. Τραυματίες παραμένουν οι Αουγκούστινσον, Ρεϊτάν, Χένρικσεν και Σάσα. Αμφίβολος λόγ ασθένειας ο Ριπάν.

Ρόζενμποργκ Στατιστικά

*7/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*Βρέθηκε να προηγείται στα 3/4 τελευταία πρώτα ημίχρονα

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΜΟΛΝΤΕ

Προηγούμενο ματς: Ηττήθηκε με 4-2 στα πέναλτι από την Έλφσμποργκ για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, μετά το 0-1 της κανονικής διάρκειας. Το γκολ του Μπερίσα στο 62′ της έδωσε την νίκη, έστειλε το ματς στην παράταση όπου δεν άλλαξε κάτι. Στην «ρωσική ρουλέτα» αποδείχθηκε πιο άστοχη και αποκλείστηκε.

Κατέβαλλε γενναία προσπάθεια στο εκτός με αντίπαλο την Έλφσμποργκ και έχοντας χάσει το πρώτο ματς στην έδρα της με 0-1, μπόρεσε να το στείλει στα πέναλτι αλλά εκεί δεν στάθηκε τυχερή. Συνεχίζει έτσι στο League Phase του Κόνφερενς Λιγκ, πετυχαίνοντας τον μίνιμουμ στόχο της για την Ευρώπη φέτος.

Το αρνητικό αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα δεν την επηρέασε στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο την Χαμ Καμ. Η ομάδα του Μόε κέρδισε άνετα με 3-0 και παρέμεινε στην τέταρτη θέση και στο -10 από την κορυφή με ματς λιγότερο. Τραυματίας παραμένει ο Γκουλμπράντσεν, αμφίβολος ο αμυντικός Μπιόρνμπακ.

Μόλντε Στατιστικά

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ – ΜΟΛΝΤΕ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ