* 8η αγωνιστική. Εξ αναβολής

* Από τα 13 τελευταία μεταξύ τους μόνο 1 έχει τελειώσει με νίκη φιλοξενούμενου, η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν νίκησε πέρυσι με 1-0.

* Η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν από το 2015 και μετά έχει κερδίσει τα 7/8 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια στο “Ατανάσιο”, η Αλιάνσα της πήρε ισοπαλία με 2-2 το 2021.

ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ ΜΕΝΤΕΓΙΝ

Προηγούμενο ματς: Ισόπαλη χωρίς γκολ με τη Λα Εκιδάδ εντός.

Σχεδόν καταδικαστική η ισοπαλία με την Εκιδάδ εντός έδρας, όσον αφορά το στόχο της εισόδου στην πρώτη οκτάδα. Απέναντι σε μια αντίπαλο που έπαιξε για το βαθμό της ισοπαλίας δεν κατάφερε να γίνει όσο επικίνδυνη θα ήθελε, είχε μια καθαρή ευκαιρία στο πρώτο μέρος αλλά από ‘κει και πέρα, λίγα πράγματα.

Περισσότερο μαθηματικές από δω και πέρα οι ελπίδες να βρεθεί στην οκτάδα και στα πλέι οφ. Για να διατηρήσει έστω κι αυτές, θα πρέπει οπωσδήποτε να νικήσει την Αλιάνσα, κόντρα στην οποία έχει και μια εξαιρετική παράδοση στο “Ατανάσιο”.

Στατιστικά

* Under 2,5 τα 9 τελευταία παιχνίδια της.

* Έχασε 1/4 τελευταία, με 2-0 εκτός έδρας από την Τζούνιορ, για το κύπελλο.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΑΛΙΑΝΣΑ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 1-0 εντός επί της Όνσε Κάλδας με το γκολ του Τζον Πέρες (3’), από το 57’ έπαιζε και με δέκα λόγω αποβολής του σκόρερ.

Μεγάλη νίκη, ανάλογη με εκείνη πριν από περίπου τρεις μήνες επί της Μιγιονάριος. Σημασία έχει το αποτέλεσμα και μόνο, από πλευράς εικόνας όμως το παιχνίδι ήταν ένας ατέλειωτος μονόλογος της Όνσε Κάλδας, μετά το γκολ, με την αντίπαλο όμως να μην μπορεί να δημιουργήσει τις πολλές καθαρές ευκαιρίες.

Παίζει χωρίς άγχος και γίνεται επικίνδυνη, αυτό όμως αφορά καθαρά τα εντός έδρας παιχνίδια. Εκτός δεν τα πηγαίνει εξ ίσου καλά, δεν βγάζει και το ίδιο πάθος για αποτέλεσμα, όσο στη Βαγεδουπάρ, όπου έχει στόχο να ικανοποιήσει τον κόσμο της.

Στατιστικά

* Στα 8 τελευταία μετράει 7 under 2,5, τα 5 με N/G.

* Δέχτηκε πρώτη γκολ στα 7/8 τελευταία.

Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν-Αλιάνσα στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ