*Έρχονται από 7/10 μεταξύ τους Over 2.5 ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΠΟΡΤΛΑΝΤ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ισοπαλία 4-4 κόντρα στο Σεντ Λούις. Στο 0-2 το σκορ μέχρι το 36’, το Πόρτλαντ μείωσε στο 39’, το 1-3 ήρθε στο 45’ για το Σεντ Λούις. Μείωσε ξανά το Πόρτλαντ στο 57’ με τον Μόρα, το 2-4 ήθε στο 58’ για το Σεντ Λούις. Το Πόρτλαντ δεν παράτησε το ματς, μείωσε στο 64’ και ισοφάρισε στις καθυστερήσεις. Τελείωσε με δέκα παίκτες το Πόρτλαντ.

Επέστρεψε στη δράση με φαντεζί τρόπο για το πρωτάθλημα, έμεινε στο εντός έδρας 4-4 κόντρα στο Σεντ Λούις. Βρέθηκε πολλές φορές πίσω στο σκορ, έχανε 0-2 στο 36’, αλλά βρήκε τις απαντήσεις, είχε επιμονή και πίστη μέχρι το φινάλε και πήρε μια ισοπαλία που μοιάζει με νίκη, με δεδομένες τις «στραβές» που της έκατσαν κατά τη διάρκεια του αγώνα. Επιστροφή στα θετικά αποτελέσματα μετά την εκτός έδρας ήττα 3-2 κόντρα στους Γκάλαξι πριν τη διακοπή, είχαν προηγηθεί δύο διαδοχικές νίκες, αμφότερες εντός έδρας, μετρά ρεκόρ 3-1-2 στα τελευταία έξι ματς πρωταθλήματος, ανέβηκε στους 37 πόντους και καταλαμβάνει την έβδομη θέση της Δύσης. Επιστρέφει ο Κ. Μίλερ (Αμυντικός, 16).

ΠΟΡΤΛΑΝΤ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 στα 10/11 τελευταία παιχνίδια της.

*G/G στα 8/11 τελευταία παιχνίδια της.

Παίξε Νόμιμα στην Bwin (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΣΙΑΤΛ

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας ήττα 0-1 κόντρα στο Λος Άντζελες για το Κύπελλο. Το γκολ στο 83’ με πέναλτι.

Επέστρεψε στο πρωτάθλημα με εκτός έδρας νίκη την περασμένη εβδομάδα κόντρα στη Μινεσότα. Έκανε καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 28’, πήγε στα αποδυτήρια μπροστά στο σκορ (2-1). Στο δεύτερο 45λεπτο υπέφερε απ’ την ανώτερη Μινεσότα, που ισοφάρισε στο 56’ και είχε ευκαιρίες για την ανατροπή, αλλά δεν τα κατάφερε. Στον αντίποδα, το τρίτο γκολ ήρθε για το Σιάτλ στο 75’, άντεξε μέχρι το φινάλε και πήρε τη νίκη. Ήταν η έβδομη νίκη στα τελευταία εννέα ματς πρωταθλήματος (7-1-1), καταλαμβάνει την 5η θέση της Δύσης. Μεσοβδόμαδα δεν κατάφερε να κερδίσει το Λος Άντζελες, έχασε εντός έδρας 0-1 και αποχαιρέτησε το Κύπελλο.

ΣΙΑΤΛ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Έρχεται από 14/22 2-3 Goal ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

*Έρχεται από 13/22 G/G ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

ΠΟΡΤΛΑΝΤ – ΣΙΑΤΛ στην Bwin
Bwin
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ