*Δεύτερο ματς για τα πλέι-οφ του Κόνφερενς Λιγκ. Σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί πέναλτι.

*Οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν στη φάση των «16» του Κυπέλλου UEFA της σεζόν 2006-2007. Η Λανς προκρίθηκε με εντός έδρας νίκη 3-1, στο 0-0 το ματς στην Ελλάδα.

*Παναθηναϊκός και Λανς αναμετρήθηκαν επίσης στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ το 1998, πήραν από μια εντός έδρας νίκη 1-0.

*Τα ματς της Λανς με τον Παναθηναϊκό είναι τα μοναδικά της γαλλικής ομάδας κόντρα σε σύλλογο απ’ την Ελλάδα.

*Ο Παναθηναϊκός έχει εντός έδρας ρεκόρ 4-1-2 κόντρα σε γαλλικές ομάδες, έχασε πέρυσι απ’ τη Ρεν (1-2).

*Στο πρώτο ματς: Λανς – Παναθηναϊκός 2-1.

➡️ Δείτε τα Προγνωστικά Conference League της Πέμπτης (29/08)!

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (ΕΛΛΑΔΑ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας νίκη 1-0 κόντρα στον Λεβαδειακό. Το γκολ ο Σπόραρ στις καθυστερήσεις. Κάκιστη εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό.

Παίζει το πιο κρίσιμο ματς της μέχρι τώρα σεζόν, έχει δώσει όλο το βάρος σαν οργανισμός και αγωνιστικό τμήμα στην αποψινή ρεβάνς με τη Λανς. Την περασμένη εβδομάδα πέρασε δύσκολες στιγμές στο πρώτο ημίχρονο, δέχτηκε γκολ πολύ νωρίς και αναγκάστηκε να αλλάξει πλάνο, στο 22’ πήρε αριθμητικό πλεονέκτημα, αλλά δώδεκα λεπτά αργότερα δέχτηκε δεύτερο γκολ! Έδειχνε ανήμπορος να απειλήσει, η Λανς έβγαλε δυναμισμό και ενέργεια, στοιχεία που δεν μπορούσε να «ματσάρει» η ομάδα του Αλόνσο. Οι πράσινοι δεν είχαν ιδέες στο δημιουργικό κομμάτι, είχαν σε κακή ημέρα Τετέ, Τσέριν και Μπακασέτα. Στο δεύτερο μέρος ο Παναθηναϊκός πίεσε πολύ με σέντρες απ’ τα πλάγια, αλλά το γκολ τελικά ήρθε χάρη στο ταλέντο του Ιωαννίδη, στη συνέχεια δεν απείλησε ιδιαίτερα.

Το τελικό 2-1 αφήνει πιθανότητες για πρόκριση, ωστόσο το “τριφύλλι” πρέπει να κάνει πολύ καλύτερη εμφάνιση σ’ όλους τους τομείς. Την Κυριακή ο Αλόνσο έκανε ξανά αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, συνολικά επτά, σ’ αυτήν έμειναν μόνο οι Ντραγκόφσκι, Γεντβάι, Τσέριν και Μπακασέτας. Θλιβερή η εικόνα της ομάδας του σ’ όλους τους τομείς, ειδικά στον δημιουργικό, δεν κατάφερε να βγάλει συνεργασίες, είχε πολύ αργή ανάπτυξη και μοιραία δεν απείλησε σχεδόν καθόλου τον καλά στημένο αντίπαλο. Τη λύση έδωσε στο φινάλε ο “κομμένος” Σπόραρ, που σκόραρε από κοντά μετά την κεφαλιά του Τετέ, στη συνέχεια δεν πανηγύρισε, ενώ εντύπωση προκάλεσε επίσης το γεγονός ότι ελάχιστοι πήγαν δίπλα του για να τον συγχαρούν, όπως συνηθίζεται σε γκολ της τελευταίας στιγμής.

Ξεκάθαρα προβληματική εμφάνιση για τον Παναθηναϊκό, δεύτερη διαδοχική στο πρωτάθλημα μετά την εντός έδρας ήττα 0-1 απ’ τον Αστέρα Τρίπολης στην πρεμιέρα. Σήμερα επιστρέφουν οι Ιωαννίδης και Ίνγκασον, που έμειναν εκτός την Κυριακή για να πάρουν ανάσες. Πρόβλημα της τελευταίας στιγμής με τον Γερεμέγεφ, ο οποίος υπέστη διάστρεμμα και λογικά δε θα προλάβει να είναι έτοιμος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Μετρά 5/7 NG φέτος σ’ όλες τις διοργανώσεις.

*Under 2.5 τα 4/5 τελευταία ματς ανεξαρτήτως έδρας.

Παίξε Νόμιμα στην Stoiximan (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΛΑΝΣ (ΓΑΛΛΙΑ)

Προηγούμενο ματς: Εντός έδρας επικράτηση 2-0 επί της Μπρεστ. Το 1-0 ο Τσάβες στο 19’, το 2-0 ήρθε με αυτογκόλ του Λε Καρντινάλ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Με δέκα παίκτες απ’ το 88’ η Λανς.

Πήρε προβάδισμα για την πρόκριση, θα ήθελε να είναι πιο ξεκάθαρο, το δικαιούταν με βάση την εικόνα της. Μπήκε με τρομερή ορμή στο γήπεδο, σκόραρε ένα σπουδαίο γκολ στο τέταρτο λεπτό, είχε τον πλήρη έλεγχο και έβγαζε ενέργεια και αυτοπεποίθηση. Η αποβολή του Μεδίνα στο 22’ άλλαξε τις ισορροπίες, αλλά η Λανς έδειξε ότι έχει σταθερές βάσεις σαν ομάδα, μπορεί να έχασε μέτρα, αλλά είχε τον τρόπο και την ικανότητα να απειλήσει, βρήκε το 2-0 σε φάση μετάβασης. Στο δεύτερο 45λεπτο έπαιξε ιδιαίτερα παθητικά, όσο περνούσε η ώρα έχανε δυνάμεις, χρειάστηκε μια απίστευτη ενέργεια του Ιωαννίδη για να δεχτεί γκολ, δεν απειλήθηκε σχεδόν καθόλου.

“Είναι ένα ματς που ξεκινάει 0-0, στο οποίο πάμε για να κερδίσουμε. Δεν πρέπει να υπολογίσουμε το ματς της Γαλλίας. Αυτό το γκολ δεν είναι σημαντικό. Είναι στο χέρι μας να βρούμε κενά, να αποβάλλουμε την πίεση και να δημιουργήσουμε επικίνδυνες καταστάσεις. Το κάναμε στο πρώτο ματς, είναι στο χέρι μας να το κάνουμε και την Πέμπτη. Ακόμα και με 10 παίκτες, νομίζω ότι δείξαμε την ικανότητά μας να κάνουμε ενδιαφέροντα πράγματα”, είπε ο κόουτς Στιλ, που συμπλήρωσε αναφορικά με το γεμάτο ΟΑΚΑ: “Όταν παίζεις στην Λανς, ξέρεις πώς είναι να αγωνίζεσαι σε τέτοιο περιβάλλον. Είμαστε αρκετά χαλαροί για αυτό”.

Την Κυριακή είδε την ομάδα του να αποδίδει πολύ καλό ποδόσφαιρο κόντρα στην Μπρεστ εντός έδρας, επικράτησε 2-0, το τελικό σκορ την αδικεί. Σκόραρε πολύ όμορφα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, είχαν ομαδικότητα και καλές συνεργασίες, στο δεύτερο μέρος έκανε διαχείριση, δεν απειλήθηκε ποτέ και επικράτησε δίκαια. Έκανε το 2/2 στο νέο πρωτάθλημα, στην πρεμιέρα επικράτησε 1-0 εκτός έδρας της Ανζέ.

Αποχώρησε για τη Ρόμα ο στόπερ Ντάνσο, μια σπουδαία απώλεια, με τον κόουτς Στιλ να τονίζει: “Έχουμε τον Κουσάνοφ, τον Σαρ. Περιμέναμε ότι θα φύγει. Προσαρμόζεσαι, αυτή είναι η πραγματικότητα του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν αφίξεις, αποχωρήσεις, είναι μέρος του αθλήματος”. Με δεδομένο ότι είναι τιμωρημένος ο στόπερ Μεδίνα, ο Βέλγος προπονητής είναι αναγκασμένος να χρησιμοποιήσει αμυντική τριάδα που δεν έχει “χιλιόμετρα”.

▶️ Δες το BET BUILDER προγνωστικό για τον αγώνα Παναθηναϊκός – Λανς από τους Betarades!

ΛΑΝΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

*Over 2.5 τα 5/7 τελευταία παιχνίδια σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.

*Έρχεται από 4/7 G/G σε φιλικό και επίσημο επίπεδο.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΛΑΝΣ στην Stoiximan
Stoiximan λογότυπο
Παίξε Νόμιμα
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ