* 3η αγωνιστική. Εξ αναβολής.

* Αήττητη η Χετάφε στα 3 τελευταία μεταξύ τους, κέρδισε μόνο 1 εκτός έδρα, το Μάιο του 2023.

* Under 2,5 οι 7 τελευταίες συναντήσεις τους.

ΜΠΕΤΙΣ

Προηγούμενο ματς: Νίκη με 2-0 εντός έδρας επί της Λεγανές με τα γκολ των Εζαλζουλί (74’) και Βίτορ Ρόκε (86’).

Τη δυσκόλεψε αφάνταστα η Λεγανές αλλά κατάφερε και τη λύγισε στο τελευταίο τέταρτο. Όλη η ιστορία ήταν να μπορέσει να ανοίξει το σκορ, με το που το κατάφερε, ανοίχτηκε η πολύ καλά κλεισμένη από το πρώτο λεπτό, αντίπαλος και της έδωσε την ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα και να έχει και μια πολύ καλή φάση και για τρίτο.

Κάτι περισσότερο από απαραίτητη ήταν η νίκη, την ανέβασε στη μέση της βαθμολογίας, έχοντας μάλιστα και ματς λιγότερο. Ματς που δίνει τώρα που βρήκε κενό στις ευρωπαϊκές της διοργανώσεις και να το κερδίσει, θα βρεθεί μέσα σε λίγες μέρες από τον “πάτο” της βαθμολογίας, στην πρώτη εξάδα, η οποία είναι και ο κύριος στόχος της.

Πρώτο γκολ για τον Βίτορ Ρόκε με τη φανέλα της, το πανηγύρισε πολύ έντονα δείχνοντας το πόσο πολύ το ήθελε. Είχε πολύ μεγάλη σημασία για εκείνον, ήταν ίσως και ένα μήνυμα προς τον Μανουέλ Πελεγκρίνι ότι από τη στιγμή που λείπει ο Μπακαμπού, η θέση του βασικού του αξίζει πολύ περισσότερο από τους περιφερειακούς επιθετικούς Άβιλα και Ασάνε Ντιάο.

Δεν είναι ωστόσο όλα τα νέα καλά για τον Πελεγκρίνι, έπληξε την ομάδα του για άλλη μια φορά η… νόσος των σοβαρών τραυματισμών. Ο άτυχος εν προκειμένω είναι ο Γουίλιαμ Καρβάλιο, ο οποίος πάνω που είχε βρει θέση βασικού, υπέστη ρήξη αχιλλείου και θα μείνει έξω για πολλούς μήνες, έχοντας ήδη υποβληθεί σε επανορθωτική επέμβαση. Ο Καρβάλιο προστίθεται στη λίστα με Ίσκο και Τζόνι Καρντόζο για να συνθέσουν μια τριπλέτα βασικών που θα απουσιάσουν για καιρό.

Διέψευσε ο Χιλιανός τεχνικός το ενδεχόμενο να κινηθεί η ομάδα του για νέο παίκτη στη μεσαία γραμμή μετά τον τραυματισμό του Καρβάλιο. “Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνουμε κάποια κίνηση, το ρόστερ έχει διαμορφωθεί” τόνισε. Ο πολύπειρος κόουτς φέρεται να μην έχει καλές σχέσεις με τον Μπορδαλάς της Χετάφε, ο οποίος στο παρελθόν σε δηλώσεις του, τον αποκάλεσε “παππού”, σε σχετική ερώτηση απάντησε με πολύ διπλωματικό τρόπο, τονίζοντας ότι έχουν μεγάλη διαφορά φιλοσοφίας πάνω στο ποδόσφαιρο.

Παραμένει εκτός ο στόπερ Μπάρτρα, ο οποίος έδωσε αγώνα να προλάβει αλλά δεν τα κατάφερε. Επιστρέφουν ο εξτρέμ Χουάνμι και ο φορ Μπακαμπού, ο οποίος όμως δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί βασικός.

Μπέτις Στατιστικά

* Στα 8 τελευταία μετράει 7 under 2,5, τα 4 πιο πρόσφατα από αυτά συνδυασμένα με N/G.

* Πέτυχε πρώτη γκολ στα 5/7 τελευταία.

Παίξε Νόμιμα στην NetBet (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΧΕΤΑΦΕ

Προηγούμενο ματς: Ήττα από τη Σεβίλλη εκτός έδρας με 1-0, από το γκολ του Νάβας στο 23’. Η αντίπαλος έμεινε με δέκα 86’ λόγω δεύτερης κίτρινης στον εξτρέμ Χουάνλου Σάντσεθ.

Λύγισε απέναντι σε μια πληρέστερη ομάδα, στη μόνη φάση που ο γκολκίπερ Σόρια είχε μια πολύ κακή αντίδραση. Είχε μια μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί από μια αντεπίθεση του Ούτσε, εκείνος όμως βρήκε το δοκάρι, μετά το γκολ σκόραρε αλλά από καταφανή θέση οφσάιντ. Η αποβολή του Χουάνλου Σάντσεθ τη βοήθησε να πιέσει, τη μεγάλη ευκαιρία όμως την είχε στην εκπνοή η αντίπαλος, δοκάρι σε αντεπίθεση του Λουκεμπάκιο.

Πλήρωσε τις ελλείψεις της, όχι απλώς λόγω τραυματισμών ή τιμωριών, αλλά και επειδή το ρόστερ της είναι ασυμπλήρωτο. Είχε μείνει με μοναδικό κανονικό φορ τον Γιλντιρίμ το προηγούμενο διάστημα, πολύ σημαντική η επιστροφή του Μπόρχα Μαγιοράλ, ο οποίος όμως δεν είναι ακόμα έτοιμος για βασικός. Μέχρι τώρα ο Μπορδαλάς χρησιμοποιούσε και τον χαφ Ούτσε στην κορυφή της επίθεσης, εκείνος ωστόσο εμφανώς υστερεί στο τελείωμα των φάσεων, με συνέπεια να χάνονται κλασικές ευκαιρίες για μια ομάδα που δημιουργεί λίγες σε κάθε παιχνίδι.

Χαμηλά στη βαθμολογία από πολύ νωρίς, στη ζώνη του υποβιβασμού. Η μόνη παρηγοριά της, ήταν ότι έχει ματς λιγότερο, το συγκεκριμένο. Αν το χάσει δηλαδή, θα μείνει εκεί και θα φανεί για άλλη μια φορά ότι η παραμονή θα είναι φέτος δύσκολη υπόθεση, ειδικά αν δεν “γεμίσει” περισσότερο το ρόστερ.

“Σημασία έχει να μη βρισκόμαστε την τελευταία αγωνιστική, στη θέση που είμαστε τώρα στη βαθμολογία. Δουλεύουμε για να φτάσουμε στην πρώτη νίκη, μας δυσκολεύει πολύ το γκολ αλλά προσπαθούμε να το αλλάξουμε αυτό” σημείωσε ο Μπορδαλάς. Έχοντας κοντραριστεί κατά το παρελθόν με τον Πελεγκρίνι, ρωτήθηκε για τον Χιλιανό τεχνικό, αυτή τη φορά όμως μίλησε με τα καλύτερα λόγια, λέγοντας πως τον σέβεται απεριόριστα, όπως και όλους τους συναδέλφους του.

Μπήκε στην αποστολή αλλά παραμένει αμφίβολος ο στόπερ Αλντερέτε, ο οποίος δεν κατάφερε να αγωνιστεί στη Σεβίλλη.

Χετάφε Στατιστικά

* Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία, δεν πέτυχε ούτε γκολ στα 3 πιο πρόσφατα.

* Τρέχει σερί με 6 under 2,5, τα 5 με N/G.

Μπέτις-Χετάφε στην Netbet
netbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ