Πως κάνω login στη Fonbet | Οδηγίες | Βήματα | Εφαρμογή

Ανανεώθηκε:
fonbet eisodos

Μετά από την εγγραφή στην fonbet μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα του λογαριασμού σας. Θα διαπιστώσετε ότι προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στους χρήστες της στοιχηματικής εταιρίας και στο Betarades.gr θα βρείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για να κάνετε fonbet login από οποιαδήποτε συσκευή χρησιμοποιείτε, όπως υπολογιστή, τάμπλετ ή κινητό.

Παίξε Νόμιμα στη Fonbet
fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πώς κάνω είσοδο στο λογαριασμό Fonbet;

Για να πραγματοποιήσετε είσοδο στο Fonbet λογαριασμό, απαιτείται ένα και σημαντικό βήμα. Να έχετε κάνει εγγραφή fonbet κι έπειτα το login είναι μια απλή και εύκολη διαδικασία.

Επιλέξτε τον browser της αρεσκείας σας και πληκτρολογείστε fonbet.gr για να μπείτε στην ιστοσελίδα της στοιχηματικής εταιρίας.

fonbet συνδεση

Έπειτα, βρίσκετε το κουτί που γράφει “Σύνδεση” που βρίσκεται πάνω δεξιά στην αρχική οθόνη. Στη συνέχεια εμφανίζεται, όπως βλέπετε στην παραπάνω φωτογραφία, ένα νέο παράθυρο, όπου σας ζητείται να συμπληρώσετε το “Όνομα χρήστη” και τον “Κωδικό”. Δηλαδή, τα στοιχεία που δώσατε κατά την εγγραφή στην πλατφόρμα.

Πώς κάνω login στη Fonbet εφαρμογή από κινητό;

Για Fonbet login από κινητό ή τάμπλετ, πρέπει πρώτα να κατεβάσετε την εφρμογή της φονμπετ. Να σημειωθεί εδώ, ότι το Fonbet app είναι διαθέσιμο για λειτουργικό Android αλλά και iOS.

Στη συνέχεια, κάνετε είσοδο στην πλατφόρμα και μπορείτε άμεσα και εύκολα να δημιουργήσετε ένα δελτίο και να παρακολουθήσετε τις αναμετρήσεις σε live streaming και να απολαύσετε ζωντανό στοίχημα.

Πώς κάνω είσοδο στο λογαριασμό Fonbet από το εξωτερικό;

Αυτή η περίπτωση, δυστυχώς, δεν είναι εφικτή για τους έχοντες ελληνικό λογαριασμό στη fonbet. Αυτό διότι, στην προσπάθεια να κάνετε Fonbet σύνδεση αναγνωρίζεται ότι η IP σας δεν είναι ελληνική.

Παρότι, η Fonbet είναι στη λίστα με τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα, δεν είναι εφικτή η είσοδος στον ελληνικό λογαριασμό σας όταν βρίσκεστε στο εξωτερικό.

Παίξε Νόμιμα στη Fonbet
fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προβλήματα εισόδου στη Fonbet και πώς να τα λύσεις

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι υπάρχουν φορές που προκύπτει πρόβλημα κατά την προσπάθεια να κάνετε φονμπετ σύνδεση και πιο κάτω θα δείτε τους τέσσερις πιο συνηθισμένους λόγους, αλλά και πως μπορείτε να τα αντιμετωπίσετε. Σε κάποιες περιπτώσεις, αυτό μπορεί να οφείλεται στον χρήστη, σε κάποιες άλλες, στην εταιρία.

Δείτε παρακάτω τα πιθανά προβλήματα εισόδου στη Fonbet και πώς θα τα αντιμετωπίσετε: 

➡ Ξέχασα τον κωδικό

Επιλέγετε “Ξεχάσατε τον κωδικό σας;” και η Fonbet σας οδηγεί σε νέο παράθυρο (βλ. φωτογραφία παρακάτω) όπου πρέπει να συμπληρώσετε το τηλέφωνο που έχετε δηλώσει ή το email σας για να αναγνωριστεί ο λογαριασμός και να προχωρήσετε στην δημιουργία νέου κωδικού πρόσβασης.

φονμπετ ανακτηση κωδικού

➡ Τα στοιχεία εισόδου δεν είναι έγκυρα

Ομοίως συμβαίνει και όταν πληκτρολογείτε στοιχεία που δεν είναι έγκυρα. Τότε, θα μεταβείτε στο παράθυρο που σας κατευθύνει η πλατφόρμα για να ανακτήσετε το λογαριασμό σας. Όλα αυτά συμβαίνουν διότι οι στοιχηματικές εταιρίες έχουν ως μέλημα να προστατέψουν τον εκάστοτε λογαριασμό των χρηστών. 

➡ Η ιστοσελίδα είναι υπό συντήρηση

Ακόμη, προσπαθείτε να κάνετε login Fonbet, εμφανιστεί το μήνυμα “η ιστοσελίδα είναι υπό συντήρηση”, τότε δε μπορείτε να κάνετε κάτι. Συνήθως, το συγκεκριμένο μήνυμα συνοδεύεται από το χρονικό περιθώριο που θα χρειαστεί για τη διαδικασία, επομένως, κάνετε… υπομονή!

➡ Πρόβλημα στην ιστοσελίδα

Κλείνοντας, αν υπάρχει πρόβλημα στην ιστοσελίδα, τότε, απαιτείται κάποιος χρόνος για να διορθωθεί από το τεχνικό της τμήμα. Επομένως, θα πρέπει να δοκιμάσετε αργότερα. Σε περίπτωση οποιουδήποτε προβλήματος μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης της εταιρίας, όπως το fonbet τηλεφωνο επικοινωνιας.

Παίξε Νόμιμα στη Fonbet
fonbet
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Βρείτε στα παρακάτω άρθρα χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το λογαριασμό σας στην Fonbet:

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ