*Εξ’ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.

*9/11 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με N/G

*3/4 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Χ στο πρώτο ημίχρονο

*Μόλις μια φορά δεν έχει κερδίσει την Μπόλεσλαβ η Σλάβια Πράγας, στα 18 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια (0-1-17)!

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ

Προηγούμενο ματς: Μεγάλη νίκη με 1-2 απέναντι στην Τέπλιτσε εκτός έδρας, πριν δύο αγωνιστικές. Μολονότι έμεινε πίσω στο σκορ στο 20′, κατάφερε να ισοφαρίσει άμεσα (26′), ενώ μάλιστα έφτασε και σε ολική ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο (85′).

Μετά την ιστορική πρόκριση στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ και παρά την κούραση των βασικών της παικτών, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Τέπλιτσε παίζοντας ψυχωμένα και με πάθος. Καλύτερο ντεμπούτο δεν θα μπορούσε να έχει οραματιστεί ο τεχνικός Μπράτενστορμ, ο οποίος σε δύο ματς μετράει ισάριθμες νίκες και μια πρόκριση σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης. Μέσα στην διακοπή, άλλαξε και τον τεχνικό της διευθυντή. Μοιρασμένα τα πράγματα στο πρωτάθλημα (3-0-3), δεν είναι κακή η συγκομιδή της αν λάβουμε υπόψιν και τους έξι ευρωπαϊκούς αγώνες που έδωσε ενδιάμεσα. Τραυματίες παραμένουν οι Κόζελ και Τζον, αμφίβολος ο Φίλα.

Μλάντα Μπόλεσλαβ Στατιστικά

*6/7 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ

Προηγούμενο ματς: Κέρδισε με 2-0 την Παρντούμπιτσε εντός έδρας πριν από δύο αγωνιστικές. Πήρε προβάδισμα στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους (45+1′), ενώ με το ξεκίνημα της επανάληψης διπλασίασε τα τέρματά της (49′). Αποβλήθηκε παίκτης της στο 65′, αλλά δεν άλλαξε κάτι μέχρι το τελικό σφύριγμα της λήξης.

Δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα απέναντι στην Παρντούμπιτσε, την οποία στο τελευταίο της παιχνίδι πριν την διακοπή κέρδισε στο ρελαντί. Επιστρέφει σήμερα στην δράση, αφού η περασμένη αγωνιστική δεν διεξήχθη λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και των πλημμύρων που έπληξαν την χώρα τις προηγούμενες ημέρες. Στο -3 από την πρωτοπόρο Σπάρτα αλλά με ματς λιγότερο, δεν θέλει γκέλες και με σύμμαχο την τρομερή παράδοση που έχει απέναντι στην Μπόλεσλαβ, φιλοδοξεί να πιάσει την συμπολίτισσα. Αποχώρησε ο φορ Γιουρέτσκα, τραυματίες οι Βλτσεκ, Μάσοπουστ, Σραντζ και Στάνεκ. Αμφίβολοι δίνονται οι Γιούρασεκ, Βορλίκι, Φίλα, Χόλες και Χιτίλ. Τιμωρημένος ο Πρεμπσλ.

Σλάβια Πράγας Στατιστικά

*5/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με 2-3 γκολ

*4/6 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

ΜΛΑΝΤΑ ΜΠΟΛΕΣΛΑΒ – ΣΛΑΒΙΑ ΠΡΑΓΑΣ στην bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ