*Εξ’ αναβολής παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής.

*Τα οκτώ τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με goal/goal

*5/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια έληξαν με Over 2,5

*Μόλις μία νίκη έχει η Σίγκμα Όλομουτς στα 24 τελευταία παιχνίδια της απέναντι στην Πλζεν (17-6-1)!

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ

Προηγούμενο ματς: Έμεινε στο 1-1 απέναντι στην Σλόβαν Λίμπερετς εκτός έδρας, πριν δύο αγωνιστικές. Βρέθηκε πίσω στο σκορ από αυτογκόλ στο 66′, αλλά κατάφερε να απαντήσει άμεσα με τον Βίντρα (75′).

Ήταν κουρασμένη από το παιχνίδι κόντρα στην Χαρτς και άφησε δύο βαθμούς στην έδρα της Σλόβαν Λίμπερετς. Δεν έβγαλε την γνωστή της φρεσκάδα και για αυτό ήθελε διακαώς την διακοπή, προκειμένου να πάρει ανάσες. Σήμερα επιστρέφει στην δράση, μιας και δεν αγωνίστηκε το Σάββατο λόγω των πλημμύρων που ταλαιπώρησαν όλη την χώρα. Παραμένει αήττητη στα έξι πρώτα της παιχνίδια στο πρωτάθλημα (4-2-0), ενώ δεν έχει χάσει ούτε στην Ευρώπη. Η καλή κατάσταση στην οποία βρίσκεται από το ξεκίνημα της χρονιάς, έχει γεμίσει με αισιοδοξία τον κόσμο της. Τιμωρημένος ο Σενέ, τραυματίες οι Σίκορα, Ντουρονσίμι, Καμπονγκό και Σουαρέ. Νοκ άουτ και ο στόπερ Παλούσκα, αμφίβολος ο κίπερ Μπάιερ.

Βικτόρια Πλζεν Στατιστικά

*7/9 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με N/G

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Under 2,5

Παίξε Νόμιμα στην Bet365 (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) 21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα.

ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ

Προηγούμενο ματς: Σε όμορφο παιχνίδι, έμεινε στο 2-2 απέναντι στην Μπάνικ Οστράβα εντός έδρας στο τελευταίο της ματς πριν την διακοπή. Προηγήθηκε στο 34′, δέχτηκε προσωρινά την ανατροπή (42′, 50′), αλλά κατάφερε λίγο πριν το φινάλε να ισοφαρίσει με πέναλτι (85′).

Η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Γιάνοτκα στην εκκίνηση του καλοκαιριού έχει αποδειχθεί μέχρι στιγμής «κίνηση ματ» για την Όλομουτς, που άλλαξε πολλά μέσα στο καλοκαίρι και για την ώρα δικαιώνεται. Έχει μόλις μία ήττα από την αρχή της σεζόν (3-2-1), ενώ έχει σε εξαιρετική κατάσταση τον Κλιμέντ, που έχει φτάσει ήδη τα επτά γκολ στο πρωτάθλημα. Θα μπορούσε και την νίκη στο τελευταίο της ματς με αντίπαλο την Μπάνικ Οστράβα, αλλά εμφάνισε κενά διαστήματα στην απόδοσή της. Αμφίβολοι οι Ναβρατίλ, Λάιμπλ, Ούριτσα και Ρούσεκ.

Σίγκμα Όλομουτς Στατιστικά

*4/5 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με goal/goal

*3/4 τελευταία παιχνίδια της έληξαν με Over 2,5

ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ – ΣΙΓΚΜΑ ΟΛΟΜΟΥΤΣ στην bet365
bet365-logo
ΕΓΓΡΑΦΗ
eeep disclaimer
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ